A következő nagy Metro-játék fejlesztése is gondtalanul zajlik

2024. február 02.
10.0091
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Metro Awakening bejelentésével sokan megijedtek, hogy a 4A Games nem tudja vagy nem akarja elkészíteni a Metro-sorozat régóta várt folytatását, azonban a kiadó a VR-élményhez kapcsolódó hivatalos közleményben megnyugtatta a rajongókat.

Ebben ugyanis egyetlen mondat erejéig, de kitértek a következő nagy Metro-játékra, és gyakorlatilag megerősítették, hogy az Awakening mellett párhuzamosan zajlik ennek a projektnek a fejlesztése is, de ennél többet akkor sem tudunk kiolvasni a sorok közül, ha fegyvert fogtok ránk.

Mint ismert, a 4A Games már évek óta dolgozik a Metro Exodus folytatásán PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, de az orosz-ukrán háború alaposan keresztülhúzta a számításaikat, így bár nem került veszélybe a megjelenés, de hogy erre mikor kerülhet sor, az egyelőre kérdéses.
bejelentésével sokan megijedtek, hogy a 4A Games nem tudja vagy nem akarja elkészíteni a Metro-sorozat régóta várt folytatását, azonban a kiadó a VR-élményhez kapcsolódó hivatalos közleményben megnyugtatta a rajongókat.'>
4 hozzászólás

zender

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szerintem minimum évek sajnos.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ja majd 4-5 év múlva jön is... mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Királyság, már azt hittem elviszi a VR az időt...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon helyes! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja