A készítők örülnének, ha nem az ARMA III-at használnák fel hamis háborús felvételek gyártására

2022. november 29.
4.9021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Teljesen jogosan borult ki a napokban a Bohemia Interactive csapata az ARMA 3 kapcsán, lévén folyamatosan azt tapasztalják, hogy a világháló tele van a játékukból lopott felvételekkel, melyeket eltorzítva úgy tesznek közzé, mintha az ukrajnai háború eseményeit mutatnák.

Pavel Krizka PR menedzser szerint bár rendkívül hízelgő, hogy az emberek szerint az ARMA 3 ennyire valósághűen ábrázolja és szimulálja a modern háborús konfliktusokat, annak viszont semmiképpen sem örülnek, hogy a játékukból származó felvételeket háborús propagandaként használják.

A menedzser szerint azon túl, hogy felszólítják az internet népét arra, hogy hagyják abba mindezt, a jövőben megpróbálják felvenni a harcot az ilyen tartalmak ellen úgy is, hogy megjelölik ezeket a videókat az egyes platformokon, de egyelőre úgy tűnik, hogy szélmalomharcot vívnak, ezért most a médiához, a nyilvánossághoz fordultak - például az alábbi videóval -, hátha így hatékonyabban tudnak majd küzdeni az álhírek ellen.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 8 napja

És bakker, tényleg ilyenekkel verik át a tudatlanabb tévénézőket...

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 8 napja

Nem csodálom hogy ki vannak akadva. Még ha animációként hasznánák és fel lenne tüntetve miől van akkor oké, de fake videókhoz durva.

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 8 napja

Pedig ez valahol elismerés de durva nagyon az biztos. Perre kell menni.

válasz erre
ARMA III
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások