A játék első pár órájából kapunk egy kis ízelítőt a One Piece Odyssey demójában

2023. január 06.
5.1291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Alig néhány nap választ el minket a körökre osztott, taktikai szerepjátéktól, a One Piece Odyssey-től, a Bandai Namco és az ILCA a megjelenésre való felkészülés jegyében egy rövidke előzetest tett közzé a játék demójából, hogy mégis mire is számíthatunk majd.

A One Piece Odyssey nemrégiben kapott egy átfogó bemutatót, amiben a játék rendszereit, a körökre osztott harcrendszerét, a különféle feladványokat és a testreszabási lehetőségeket nézhettük meg tüzetesebben. A legfrissebb előzetesben a játék producere mesél nekünk arról, hogy miképpen tudjuk majd kipróbálni a One Piece Odyssey-t még a megjelenés előtt.

Január 10-én érkezik a játék ingyenes demója, ami a One Piece Odyssey első két órájára fog majd fókuszálni, főhősünk, Luffy és különféle kalózokból álló csapata egy rejtélyekkel teli egzotikus szigeten köt majd ki, ahol számos kaland és feltárandó titok, rejtély, valamint legyőzendő ellenfelek végeláthatatlan serege vár majd rájuk.

Jó hír, hogy a demóban elért eredményeinket a a teljes játékba is átvihetjük majd a megjelenést követően. A demó január 10-én válik elérhetővé, a One Piece: Odyssey pedig január 13-tól lesz elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!



One Piece Odyssey-től, a Bandai Namco és az ILCA a megjelenésre való felkészülés jegyében egy rövidke előzetest tett közzé a játék demójából, hogy mégis mire is számíthatunk majd.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Biztos ki fogom próbálni!

válasz erre

Hentes

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Rohadt jó hogy újra vannak demók! mosolygó smiley Így azért tényleg el lehet dönteni, kell e a játék vagy sem.

válasz erre
One Piece Odyssey
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja