A GTA VI színésze a GTA V Franklinjével jelentkezett be egy rövidfilmben

2023. szeptember 17.
5.5381
Botyi profilja, adatai
Botyi
A GTA VI feltételezett színésze, Bryan Zampella, aki a találgatások szerint Jasont alakíthatja a Rockstar Games új címében, a GTA V Franklinjével, Shawn Fontenóval együtt szerepel egy vicces, akcióval teli videóban.

A GTA VI-ot várók már jól ismerhetik Bryan Zampella bohóckodását és még mindig nem erősítették meg, hogy tényleg ő lesz-e a főszereplő, ez nem akadályozza meg abban, hogy egy újabb ugratással szolgáljon. Ráadásul egy valódi Rockstar Games név, a GTA V Franklin színésze, Shawn Fonteno is csatlakozott hozzá.

Az Instagram-fiókjára Dead Drop címmel feltöltött kisfilmben Zampella egy titokzatos aktatáskát üldöz, természetesen hawaii inget viselve. Egy megkötözött tússzal beszélget, mielőtt harcba keveredik egy pilótával, aki valójában egy bérgyilkos, majd megjelenik Fonteno is. Végül elindulnak a repülővel, ahol kinyitják az aktatáskát, Fonteno pedig a legjobb Franklin-szinkronhangján felkiált: "Aww, a fenébe is, neeem".

Bár ez a videó Fontenóval talán a legközelebb áll Zampella posztjai közül egy tényleges GTA-hoz, még mindig messze van a megerősítéstől. Mivel a Rockstar nem nyilatkozik, egyelőre jobb, ha azt feltételezzük, hogy Zampella egyszerűen csak szórakozik, a fejlesztők pedig hagyják, hogy elterelje a figyelmet az igazságról.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 3 napja

Bakker megint megjött a kedvem hozzá.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 4 napja

Én már letettem az új epizódról, de a GTA V-öt (az online-nal együtt) sem indítottam el már minimum egy éve.

válasz erre

VaPe

1 hete és 4 napja

Már el sem hiszem hogy jön valaha a játék...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja