A Dragon's Dogma 2 világa sokkal nagyobb, mint azt a rajongók gondolják

2024. március 12.
17.2741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha minden a tervek szerint alakul, még a jövő héten megjelenhet a boltok polcain a Dragon's Dogma 2, amiről nemrégiben a rendező, Hideaki Itsuno nyilatkozott, aki egészen konkrétan a világ méreteiről osztotta meg véleményét az újságírókkal.

Az Automatonnak adott interjúból ugyanis kiderült, hogy a Dragon's Dogma 2 térképe, ezáltal pedig világa sokkal nagyobb méreteket ölthet, mint amit a rajongók jelenleg gondolnak róla, lévén már a kezdetektől az volt a céljuk, hogy MMORPG-hez hasonló méretű virtuális régiókat vértezzenek fel egyjátékos élményekkel.

Itsuno szerint, ha számszerűsíteni kellene, akkor bátran ki meri jelenteni, hogy a Dragon's Dogma 2 térképe legalább négyszer akkora, mint az előző részé volt, sőt a városok száma is drasztikusan megnövekedett, hiszen két nagy országot sikerült lemintázniuk, benne különböző településekkel, tehát lesz mit felfedezni, arra mérget vehetünk.
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na az komoly lesz! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Na az ilyen híreket nagyon szeretem. mosolygó smiley

válasz erre

Remulto

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Its Very Big, minden viccet félretéve nagyon várom már, hogy több száz órára elvesszek a második részben! Imádtam az első részét is.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Majd meglátjuk. mosolygó smiley Mindenesetre ha igaz, az nagyon bizalomgerjesztő!

válasz erre
Dragon's Dogma 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja