A Counter-Strike 2 egy nagyon finom utalást tett a Half-Lifera

2023. április 26.
22.0481
Botyi profilja, adatai
Botyi
Míg a Counter-Strike 2 várhatóan még idén megérkezik, a Half-Life 3 továbbra is mítosz marad, úgy tűnik azonban, hogy a Valve nem felejtette el teljesen a Half-Life-ot és hősét, Gordon Freemant, hiszen a CS2 tartalmaz egy nagyon finom, titkos utalást rá.

A Counter-Strike számára mozgalmas időszak volt, mióta a CS2 korlátozott tesztje márciusban elindult, a játékosok száma megugrott és ha közelről megvizsgáljuk az új modelleket, akkor egy nagyon szép titokra bukkanhatunk. A Richter Overtime nevű YouTuber által felfedezett, a CS2-ben található kettős Beretták modelljein található egy felirat.

Ott van a logó, a gyártó és középen elrejtve egy másik név: Gordon F. Ez szinte biztos, hogy egy utalás Gordon Freemanre és bár az ikonikus, szótlan fizikus soha nem használt Berettát, a Valve HD modellcsomagjában az eredeti játékhoz készült Glock pisztoly 92FS fegyverre lett cserélve. Jó tudni, hogy a Valve nem felejtette el Gordont és ki tudja? Néhány hónappal ezelőtt a Counter-Strike 2 megjelenése is csak egy elméletnek tűnt.


A Counter-Strike 2 egy nagyon finom utalást tett a Half-Lifera - 2. kép

Counter-Strike 2 várhatóan még idén megérkezik, a Half-Life 3 továbbra is mítosz marad, úgy tűnik azonban, hogy a Valve nem felejtette el teljesen a Half-Life-ot és hősét, Gordon Freemant, hiszen a CS2 tartalmaz egy nagyon finom, titkos utalást rá.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 21 napja

rDAVE írta:
Nem feltétlenül utal új HL-ra... Az egész CS egy HL módként kezdte, így lehet egyszerű tiszteletadás is.
Ne vedd el a reményt. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

1 éve, 21 napja

Nem feltétlenül utal új HL-ra... Az egész CS egy HL módként kezdte, így lehet egyszerű tiszteletadás is.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 21 napja

Csak húzzák az agyunkat!

válasz erre
Counter-Strike 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja