A Bethesda elkezdte komolyan venni a Starfield Steam-értékeléseit

2023. november 28.
19.4691
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Starfield 2023 egyik legjobban várt címe volt, de nem mindenkinek jött be, a csillagközi kaland a Steamen "vegyes" értékeléssel áll, a Bethesda pedig közvetlenül, személyre szabott válaszokkal reagál a negatív kritikákra.

A Steam értékelései között több véleményre a fejlesztők valódi válaszai is megjelentek, szemben azzal, hogy néhány héttel ezelőtt még csak sablonos írásokat láthattunk. A legújabbak már közvetlenül a felhasználók panaszaira reagálnak, így például a végtelennek tűnő töltőképernyőkre is valós magyarázat jött.

A legfrissebb válaszok tegnap jelentek meg, igaz, egy részük újra felhasználja a korábban közölteket. Az egész folyamat egy kicsit furcsa egyébként: hiszen míg a kisebb indie fejlesztők biztosan közvetlenül reagálnak a kritikákra, addig a Bethesdától sosem gondolhattuk volna, hogy ilyet tesz - mindenesetre az irány jó.

Starfield 2023 egyik legjobban várt címe volt, de nem mindenkinek jött be, a csillagközi kaland a Steamen "vegyes" értékeléssel áll, a Bethesda pedig közvetlenül, személyre szabott válaszokkal reagál a negatív kritikákra.'>
2 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 napja

Jobb későn mint soha! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 napja

Valószínű, késő bánat.

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja