A Back to Hogwarts Day alkalmából újabb részletek derültek ki a Hogwarts Legacy-ról

2022. szeptember 07.
20.7621
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Back to Hogwarts alkalmából egy különleges prezentációt nézhettünk meg a jövőre érkező nyíltvilágú varázslós RPG-ből, a Hogwarts Legacy-ból, a bemutatón pedig újabb részletekre derült fény.
 

Lassan már hagyomány, hogy a Back to Hogwarts Day alkalmából a Harry Potter rajongók közösen ünneplik a Roxforti diákok visszatérését a varázslóiskolába. A Warner Bros. Games gondozásában készülő Hogwarts Legacy is készült egy különleges Back To Hogwarts 2022 - A Look Ahead prezentációval, amiben újabb részleteket tudtunk meg a varázslós RPG-ről.

Az egyik újdonság, hogy összeköthetjük a Harry Potter Fan Club fiókunkat a Warner Bros. Games fiókunkkal, ezáltal beimportálhatjuk a választott házunkat és a pálcánkat a Hogwarts Legacy-ba. Sőt, a Harry Potter Fan Club hivatalos Sorting Experience-je segítségével elkészíthetjük az autentikus avatárunkat is a játékban. A fiókok összekötésével feloldhatjuk az exkluzív Beaked Skull maszkot és a Roxforti házunk színeiben pompázó köpenyünket.

Emellett az új előzetesben benézhetünk a Roxfort nagy házainak közösségi tereibe, klubhelyiségeibe. A játék hivatalos oldalára ellátogatva akár már most is összeköthetjük a fiókjainkat és feloldhatunk különleges, játékon belüli tárgyakat, hogy a jövő februári megjelenésre teljes felszereléssel vághassunk neki a Roxforti tanévnek.
4 hozzászólás

Mikee

3 hete és 4 napja

Patrik94 írta:
Harry Potter Fan Club be****ok!
Látod, van ilyen is. Mondjuk én balga módon a létezéséről sem tudtam ezidáig.

válasz erre

Patrik94

3 hete és 4 napja

Harry Potter Fan Club be****ok!

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 5 napja

Nem lesz kviddics szóval hagyjanak békén.

válasz erre

Moby Dick

3 hete és 5 napja

Ezt várom nagyon, még asszony is tolni akarja

válasz erre
Hogwarts Legacy
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja