7 millió eladásnál tart a Tekken 7

2021. április 16.
30.8331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco egyik legnagyobb fejőstehene, a Tekken 7 hatalmasat megy, ugyanis frissen érkezett a hír, hogy a 2017-ben megjelent bunyós alkotás már több mint hétmillió eladással büszkélkedhet, azaz közel 4 év leforgása alatt ennyien ruháztak be a játékra.

Ez már csak azért is érdekes, mert egy időben az Xbox Game Pass részét képezte a Tekken 7, ennek ellenére mégis sokan megvették a programot. Nem véletlen egyébként ez az eredmény, elnézve hogy a Bandai Namco folyamatosan adagolja az új tartalmakat, amikkel vissza-visszahozzák a régi arcokat is, no meg persze új játékosokat vonzanak be.

Most éppen Lidia Sobieska a legfrissebb, mint a szereplőgárda új tagja, aki egyenesen Lengyelországból robogott be, hogy a népéért harcoljon, de természetesen a továbbiakban is várhatunk még friss karaktereket.

Tekken 7 hatalmasat megy, ugyanis frissen érkezett a hír, hogy a 2017-ben megjelent bunyós alkotás már több mint hétmillió eladással büszkélkedhet, azaz közel 4 év leforgása alatt ennyien ruháztak be a játékra.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 2 hónapja és 12 napja

Én azt hittem, sokkal jobban megy. meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 2 hónapja és 12 napja

Masszív! meglepett smiley Nem hittem volna.

válasz erre

muki

3 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem kiemelkedő, de azért nem rossz egy verekedős játéktól!

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja