25 millióan léptek be a Palworld világába

2024. február 22.
13.5611
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Pocketpair adatai szerint a Palworld-ből a Steamen mintegy 15 millió példányt adtak el, míg az Xbox verziónak körülbelül 10 millió játékosa van, mindezeket a számokat egy hónap alatt érte el multis túlélő.

Xbox esetében az eladási számokat nem pontosították és bár a játék megvásárolható az áruházban, a Game Passen is elérhető, így vélhetően a konzolos játékosok jelentős része az előfizetéses szolgáltatáson keresztül jutott hozzá. A Pocketpair arra is rámutatott, hogy a Steam felhasználói értékelései "nagyon pozitívak", 227 ezer vélemény 94 százaléka pozitív.

A mérföldkövet ünneplő bejegyzésében a fejlesztő azt írta, hogy "továbbra is prioritásként kezeli a hibák kijavítását és a további csalások megelőzését". Egy korábbi posztban egy Bucky nevű közösségi menedzser arról írt, az egyidejű Steam játékosok számának csökkenése nem probléma, mert a Palworld nem fog sűrűn új tartalmat hozni.

Palworld-ből a Steamen mintegy 15 millió példányt adtak el, míg az Xbox verziónak körülbelül 10 millió játékosa van, mindezeket a számokat egy hónap alatt érte el multis túlélő.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Komoly siker basszus!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Akárhogy is de az brutális!

válasz erre
Palworld
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja