16 új kiegészítőt kap a LEGO Dimensions

2016. június 10.
4.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A TT Games csapata a közelgő E3 alkalmából bemutatott egy friss mozgóképet a LEGO Dimensions kapcsán, ami mellett kiderült, hogy szeptember 30-tól 16 új kiegészítőt kap majd a játék.

Ezek szokás szerint a leghíresebb mozifilmekhez, játékokhoz és egyéb szórakoztatóipari termékekhez kapcsolódnak majd, ezáltal olyan csomagokra számíthatunk első körben, mint a Ghostbusters Story Pack, az Adventure Time and Mission: Impossible Level Packs, a Harry Potter and Adventure Time Team Packs vagy a The A-Team Fun Pack.

Mindezen túl várhatók még csomagok olyan franchise-ok kapcsán, mint a Fantastic Beasts and Where to Find Them, a The LEGO Batman Movie, a The Goonies, a Sonic The Hedgehog, a Teen Titans Go!, a LEGO City Undercover, a Knight Rider, a The Powerpuff Girls, a Gremlins, a Beetlejuice és az E.T. The Extra-Terrestrial.

Mindez a sokadalom jövő nyárig várható majd a játékhoz, és az alábbi trailer jóvoltából már egy alapos betekintőt is kaphattok róla.

Nézd nagyban ezt a videót!LEGO Dimensions kapcsán, ami mellett kiderült, hogy szeptember 30-tól 16 új kiegészítőt kap majd a játék.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 7 hónapja és 25 napja

A Knight Rider-t nem látom a videóban, pedig Kitt-re kíváncsi lennék röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 26 napja

Legalább jön még hozzá kiegészítő. mosolygó smiley
Gondolom ezekhez is járni fog pár kocka legó mint a korábbiakhoz járt.

válasz erre
LEGO Dimensions
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja