13 javítófoltot ad ki a MS a jövő héten esedékes frissítőcsomaggal

2005. február 05.
1.7221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft előzetes tájékoztatójában arról értesíti a felhasználókat, hogy 13 biztonsági frissítést, köztük 9 kritikus hibát orvosló Windows javítófoltot bocsát ki jövő héten esedékes februári frissítőcsomagjában.

A Windows operációs rendszerhez kiadásra kerülő 9 javítófolt által kezelt biztonsági rések mindegyikét a legmagasabb kockázattal járónak, azaz kritikusnak minősítette közleményében a cég. A további frissítések közül kettő szintén kritikus biztonsági réseket javít ki.

Az egyik az Office és a Visual Studio alkalmazásokon, míg a másik Windows Media Playeren és MSN Messengeren található. Egy másik javítás egy fontosnak minősített hibát orvosol a Net.Framework alkalmazáson, egy további javítófolt pedig a SharePoint Services és az Office programcsomag mérsékelten veszélyesnek ítélt biztonsági réseinek kijavítására szolgál. A közlemény szerint a frissítőcsomag, illetve a benne foglalt javítások február 8-tól lesznek letölthetők a Windows Update weboldalról.

Az, hogy a Microsoft előzetes közleményben értesíti a felhasználókat a havi rendszerességgel kiadott letölthető frissítésekről, része a vállalat új biztonságpolitikai stratégiájának.

Kapcsolódó linkek:
A hivatalos közlemény
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

Marduk

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Érdekes, hogy a Windowson mindig találnak valamilyen biztonsági rést. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja