Újabb Karib tenger kalózai!?

2016. október 03.
27.7631
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Vas Bálint profilja, adatai
Vas Bálint
Mikor a kedvenc film trilógiád véget ér és már nem jön új rész akkor már nem fűz-öl hozzá túl sok reményt. És amikor bejelentik az új részt akkor már a napokat számolod hogy mikor jön. Igy voltam a Star Wars 7-tel és most a Karib tenger kalózai a holtak nem mesélnek című filmmel is.
 

Hát igen újabb Disny féle Kalóz kaland érkezik hamarosan a mozi vászonra.A Fear of the Walking Dead fináléja közben meghirdették az előzetes megjelenését, amiben csak az új logó derült ki, más nem. Az ötödik részben újból figyelemmel végig kísérhetjük Jack Sparrow újabb kalandjait. Ebben a részben sok régi arc vissza fog térni. Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Kevin McNally, Stephen Graham, kiegészülve Kaya Scodelarioval, Brenton Thwaites és Golshifteh Farahanival. A premier várhatóan 2017 május 26-ra van kitűzve.
Személy szerint én nagyon kíváncsi vagyok rá. És ti?

Én Bálint voltam, na sziasztok!!
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Igazából tegnap óta van egy előzetese is már. https://www.youtube.com/watch?v=1xo3af_6_Jk
A trilógia pedig szigorúan három részt jelent, így A Karib-tenger kalózai már rég nem nevezhető annak. A Star Wars-nál szokás ugyan használni a szót, de ott akkor elkülönítik a részeket. (4-5-6, 1-2-3 és majd most a 7-8-9 is biztos külön lesz emlegetve)

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt