Üdv gamerek! Mi vagyunk az OtterWorks!

2015. január 31.
27.7641
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
OtterWorks_Blogger profilja, adatai
OtterWorks_Blogger
Sziasztok kedves Game Channel olvasók! Szeretnénk Nektek bemutatkozni, hiszen mostantól reményeink szerint nagyon sokáig fogunk itt, a hivatalos fejlesztői blogunkban jelentkezni újabb és újabb írásokkal.



Kik vagyunk?

Az OtterWorks egy játékfejlesztő csapat, azért alakultunk meg, hogy elsősorban mobilplatformra adjunk ki játékokat, de tervben vannak konzolos verziók is, amikről egyelőre még nem lebbenthetjük fel a fátylat... Azonban azt elárulhatjuk, hogy nem a lastgen a megcélzott platform. Lelkes magyar videojáték fejlesztő cégnek aposztrofáljuk magunkat. Csapatunk tagjai maguk is mind játékosok, így mondhatjuk hogy a munkánk a szenvedélyünk!


Milyen blogokkal fogunk jelentkezni?

Játékfejlesztőkként természetesen leginkább olyan háttérinformációkkal szolgálunk majd Nektek, amik a saját projektjeinkkel kapcsolatosak, így lesznek időről időre fejlesztési tippek, trükkök - természetesen a saját játékainkon keresztül. Szeretnénk folyamatosan majd bemutatni, éppen hol áll egy-egy játékunk, milyen újítást tettünk bele, vagy épp min változtattunk. Szeretnénk exkluzív információkkal szolgálni csak a Game Channel olvasói számára, így például hamarosan kizárólag itt osztunk ki Androidos bétakulcsokat hamarosan érkező játékunkhoz, az Escape Velocity-hez!


Az Escape Velocity

Első játékunk az Escape Velocity, amellyel az egyébként viszonylag telített space shooterek piacára lépünk be. Tudjuk, hogy űrshooterben nehéz igazán újat alkotni, mi mégis megpróbáljuk. Olyan megoldásokkal tesszük kellőképpen innovatívvá és érdekessé a játékot, mint például a nem lineáris felépítésű pályák - tehát az egyes szintek véletlenszerűen felépítve generálódnak a játék folyamán. De az általánosan elterjedt autoshoot-ot is megreformáljuk.

Az Escape Velocity Google Play ikonja

Az Escape Velocity Google Play ikonja


Akik kilátogattak az őszi Game Channel PlayIT standra, már találkozhattak a játékkal, hiszen itt mutattuk be először a nagyközönségnek az akkor még alpha fázisban lévő lövöldözős játékot, azóta a múlt heti Okostelefon Akadémián is vendégeskedtünk a Game Channel standon, ott is lehetett velünk találkozni.

A játék első körben Androidra, később iOS-re is megjelenik. Az Escape Velocity készítése jelenleg a végső fázisában van, így hamarosan elindítunk egy zárt bétát, amin csak és kizárólag Game Channel olvasók vehetnek részt! Figyeljétek jövő hét folyamán mindenképpen az oldalt ha nem szeretnétek lemaradni!

Hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, amiben még bővebben mutatjuk be az Escape Velocity-t! Addig is bármilyen kérdéssel, kéréssel, ötlettel forduljatok hozzánk bátran! Örülünk hogy itt lehetünk veletek!

Reméljük olyan örömmel fogadtok minket, mint amilyen örömmel mi vágtunk hivatalos blogunk vezetésébe! A mottónk: játékok a játékosoktól a játékosoknak - hogy ez maradéktalanul megvalósuljon, ötletekre és kritikákra is nyitottan várunk minden kommentet!
14 hozzászólás

zender

9 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nagyon jól hangzik! Welcome srácok!

válasz erre

VaPe

9 éve, 11 hónapja és 12 napja

Exkluzív anyagok? Bétakulcsok? Ez már most tetszik! mosolygó smiley

Üdv Nektek is OtterWorks!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja