Szeptember 1

2010. augusztus 27.
51.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
szita2 profilja, adatai
szita2
Nem tudom, csak engem aggaszt a dolog hogy mindjárt itt az iskola? Valamilyen szinten azért "várom" egy kicsit a sulit, de leginkább a buszozást. Ami megfűszerezi az elkövetkezendő tanévet hogy, fogalmam sincs összevonták-e az osztályomat az épületgépészekkel no meg az hogy májusban itt az érettségi. Már csak azt nem tudom kibírni ébren az évnyitót, mert hogy én olyankor még aludni szoktam az biztos.Alig várom az első infó gyakorlat órát.

Most csak ennyit sikerült írnom , ha elkezdődik a suli és sikerül megszereznem a többi képet a kísérő tanárunktól akkor azokat is publikálom.
7 hozzászólás

szita2

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

Akkor gondolhatod mennyire örültem mikor 5:00-kor csörgött az ébresztőm.

válasz erre

valko2

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

1 hét netmegvonás után az a hír fogad, hogy holnap kelhetek 7kor, mert suli. Nem is tudom, annyira nem jön be röhögő smiley

válasz erre

Tibit

14 éve, 9 hónapja és 4 napja

Nekem még ez az egy év gimiben és jön az egyetem. Szóval várom is meg nem is gimi végét, itt legalább magyarul tanulhatok, ha egyetemre megyek még a hétköznapjaimban sem fogok nagyon magyarul beszélni. szomorú smiley Persze csak majd mikor felnézek ide. mosolygó smiley
Most, hogy ez hátrány-e vagy sem, hogy idegen nyelven járok majd egyetemre, majd kiderül. Mindenesetre tárt karokkal várom.

válasz erre

marco

14 éve, 9 hónapja és 4 napja

Amikor még suliba jártam, én is vártam már nyár végén a kezdést. Mindig buli a suli eleje, pár hétig. Aztán a szünetet vártam.mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Igazábol nekem ez a nyár nagyon gyorsan elröppent, bár egyáltalán nincs suli feelingem, pedig ez lesz az elsö évem de nem nagyon érdekel.

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Én már valamennyire várom. De egy csöppet sem a tanulós részét, inkább a szüneteket, azokba mindíg sokat lehet hülyülni.

válasz erre

Marduk

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Én se várom a suli kezdést :/

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja