No.9 -911-

2009. január 27.
42.1711
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Tibit profilja, adatai
Tibit
Nem tudtok magatokkal mit kezdeni? Unjátok az életet? Utáljátok a sulit? Egyesekben felsejlik, mintha reklámot olvasna, de nem, mert rám mind a három igaz. Kezdek felnőni, 17éves lettem. A PC játékok már nem fognak le annyira, nem tudom velük elütni az időt. Már azt sem tudom vegyek-e valamilyen játékalkalmatosságot, megbánom-e majd a kiadott ezreket. Mert szerintem megbánnám!

4-5 évesen kezdtem, Commodore 64-essel. Használtan vettük, kitűnő állapotban, és kaptunk hozzá egy rakat lemezt. Sokat játszottam vele tesómmal, főleg torpedót, amit még most is játszanék, mert király volt. Rengeteg kis 2D játék volt hozzá, imádtam őket :), jól van azért annyira nem, mert némelyik gagyi nehéz volt, de a mostani játékoktól sokkal többet adtak.
Pár évre rá megkaptam az első PC-met, ha jól emlékszem 1998-99ben lehetett. Ehhez is kaptunk egy rakat játékot, mert ugyanattól az embertől vettük aki eladta a kommót. Akkoriban csúcsgép volt a maga 32MB RAM-jával, 100HZ es procijával. Ebben az időben válhattam a stratégiai játékok rabjává, rengeteget kínlódtam a Knights and Merchants nevű játékkal, új taktikákat kellett kifejleszteni, hogy nyerj, pl. a csalógatós taktika, amire a youtube alapján mások is rájöttek. Talán ez volt az a játék amivel a legtöbbet játszottam, nagyon nehéz volt. Sajnos a 2. része enyhén bugosra sikerült, ezért nem játszom, mert nem élvezetes. És ott volt még a Commandos:Behind Enemy Lines nevű játék, hm, klasszikus, a maga nemében.
2004ben jött a megváltás, mert addigra a 98as gép nagyon elavult. Itt is voltak klasszikusok, és maradnak is, mert velük még most is játszom, csak közben már halálra unom magam.:(
Mostanában sipít a monitorom, néha egész hangos, egyszer felrobban itt nekem. Legalább tudni fogjátok miért nem jelentkezek az oldalon, mert megölt a monitorom! TV-be úgy is benne lesz: Egy felsőhegyi diákkal saját monitorja végzett! Vicces lenne:D:D:D.
Mondtam már, hogy faluban élek(?), egy szép kis faluban, a Telecskai dombok szélén. Néhol elég meredek a domboldal, mintha a hegyekben lennénk. Fentről szép a táj, ellátni egészen Zentáig. E sorokkal zárnám írásomat, a végén kicsit "elérzékenyültem", szépen szerettem volna befejezni. Köszönöm.
Valami sipít, nem halljátok??? áááááá;) ez gyenge humor volt, bocsesz
Végezetül, egy vidámabb kép:

No.9 -911- - 1. kép


23 hozzászólás

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 18 napja

király mi!? Nekem is tetszikröhögő smiley
Mesélték, hogy az angol 12-14 (kb. 300 000kölök) év közöttiek heti legalább egyszer berúgnak, szóval lehet igazság a képbenröhögő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 18 napja

Letöltöttem a képet a kiscsávók-ról,ez most az asztalomon a háttérkép..röhögő smiley Állat..menő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ne akard tudni..röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 21 napja

világvége, hát tán csak nem!röhögő smiley
A képeket pedig meg fogom csinálni, csak kicsit a környezet nem lesz megfelelő, mert egy temetőből fogok fotózni. meglepődött smiley
A problémát megoldottam: a Deamon Tools nem az én világom, szal nem sikerült, utána még letöltöttem kis extractor programokat, legtöbbje trial volt.
Pl. Setup MagicISO, WINISO53, AlZIP (az utolsóval sikerült)mosolygó smiley.

Mivel ütötted ki magad Raiden?kacsintó smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Blindman

16 éve, 6 hónapja és 21 napja

E.ü.séta gyanánt csinálj néhány tájképet,hadd lássuk mi is azt a híres dombvidéket!kacsintó smileyHa a játékok terén tényleg tanácstalan vagy,várj még a vásárlással.Hidd el nem maradsz le semmiről! Később annál megfontoltabb döntést tudsz hozni!
A monitorod aggasztó,remélem a Skynet nem nálatok kezdi a világvége projectet!!!röhögő smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

marco írta:
Mi van, eddig bírtad? Nem ismerek rád!mosolygó smiley
Gratula.. kacsintó smiley Jobb híján,marad a Daemon Tools..Vagy A Tc Commander..mosolygó smiley

válasz erre

marco

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

Raiden írta:
Marco Főnök Úr ,,Én most gameover...röhögő smiley
Mi van, eddig bírtad? Nem ismerek rád!mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

"Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás. Én, amikor szórakozni szeretnék, akko"Ez olyan Főnökös...Sztem..kacsintó smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

Rambo úr ezt lehet hogy Benézted..kacsintó smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Rambo

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nah, Rambo a bal**** ismét villant, a változatosság kedvéért most elfelejtett bejelentkezni. röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

Ne hagyd abba a játékot, ha eddig szeretted, ezután is szeretni fogod, mégha nem is fogsz annyit játszani, mint régebben.
Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás. Én, amikor szórakozni szeretnék, akkor elmegyek haverokkal focizni/bulizni, nézek egy jó filmet (horrort, vagy vígjátékot), de a legjobban a videojáték köt le (és ez már elég régóta így van). Hogyha nagyon szeretted eddig a videojátékokat, akkor nem hiszem, hogy most így hirtelen abba fogod hagyni. mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 22 napja

Marco Főnök Úr ,,Én most gameover...röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja