No.5 The Terrorists!

2008. november 24.
41.3171
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Tibit profilja, adatai
Tibit
Újra itt, ebben a mocsok (csúnyább szavakat moderálják, amúgy azt használtam volna) világban, még mielőtt valaki azt hinné, hogy valami emós vagyok, szólók előre, hogy nem. Szeretem az életem, még ha sok minden hiányzik is belőle, főleg a nyugalom, na meg az orgiák is, de lehet ezt nem kellett volna, na mindegy. ;) Nem pusztítom magam semmiféle itallal, CUCC-al és most nem az energiaitalra gondolok, hanem az alkoholokra, na meg a cuki kis tablettákra. Csak sört iszom, máshoz nem fűlik a fogam, na persze egy kis vodka is jöhet, néha napján!!!

Ezzel a pár sorral, energiát próbáltam önteni az elkeseredett olvasók szemébe, nem is olyan rossz világ amiben élünk! Emósok viszont kíméljenek, ők elmehetnek a búsba. Az a csaj aki arra élvez ahogy két pasi smac...., meg hogy felvágom az erem, jajj de jó, menő stb.... Nálam ez nem pálya!
Gyerünk vágd fel az ered, úgysem mered! hehh, ez még rímel is :p :D na de, senki ne legyen ilyen!#kep2#

Na de evezzünk boldogabb vízekre!
Tervezgetem megvenni a saját notebookom, eladnám a mostani PC-t, és vennék egyet. Nemsokára kapom az állambácsitól a 100ojrót, nem, nem a degenerált szerb elnöktől, hanem a magyar kormánytól! Így próbál meg segíteni rajtunk a hon, ezzel próbálják kiszúrni a szemünket! Viszont egy kis potyapénz mindig jól jön. Gondolom ti ilyet nem kaptok. :cool::confused: Most nem pofázni akarok, csak végre valami KIS dolgot kapunk a hazától. Viszont ettől még mindenki úgy érzi itt, hogy leszar minket a haza!
Nem akartam politizálni, de ez van, és gondoltam jó ha tudtok róla! Bár nem sokra megyek/ünk vele!
Ennyit akartam mára, egy barátom kérte, hogy írjak, hát írtam, és jól esett! ;):D
Végezetül itt van pár kép!#kep300_1# #kep300_3#
5 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 23 napja

hulye vagy

válasz erre

Blindman

16 éve, 8 hónapja és 1 napja

Muhahaw!röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 8 hónapja és 1 napja

Hát a figyelem középpontjából biztosan kikerül, de az igazi poén az, hogy az emo stílus már milyen régóta létezik... Már a 90-es évek elején, de inkább közepén is voltak emo bandák, érdekes akkor a kutyát nem érdekelték ezek a kiföstött gyerekek...röhögő smileyröhögő smiley Idegesítőek tudnak lenni, komolyan...röhögő smiley Rossz kedvem van és emo vagyok...wáháhá mosolygó smiley Van erre egy viccem:

Miért jó az emos torta? Mert felvágja magát!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Blindman

16 éve, 8 hónapja és 1 napja

Na ja a teremnek a búrája...az emósokkal ne is törődj,ez is csak egy a szórakoztatóipar által gerjesztett műbalhék közül.Mesterséges szubkultúra,hamar elfelejtődik akárcsak a kommersz nu metál pár éve.mosolygó smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 8 hónapja és 2 napja

a teremburáját!röhögő smileyröhögő smiley megint nem sikerült berakni képet, pedig tudom, hogy kell!meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja