Megnyílásom, Lips Parti és Ill Nino

2008. november 16.
41.4471
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Helme profilja, adatai
Helme
Soha nem írtam magamról részletesen ide hiszen meggyőződésem szerint ez nem egy publikus blogba való. De mivel az elmúlt napok eseményeiben nagyon közrejátszott a konzol és a különböző melók ezért egy kicsit mesélek (bár feltehetőleg nem sok embert érdekel).

Mostanában eléggé elszívja a időmet a konzol, a játékok a különböző sajtó események, így az iskolára nem tudok annyira koncentrálni (szerencsére előrehozottan megvan 2 érettségim így ez annyira nem is gond). Ez a kisebbik rossz.
A nagyobbik az, hogy emiatt szakítottam a barátnőmmel. Bár Ő is nagy konzolos (rengeteget COD-ozik, mostanában rákattant a FableII-re stb...) azt hittem, hogy jobban tolerálja azt, hogy nem találkozunk minden nap, esetleg azt, hogy nem nagyon szoktunk buliba járni a sok meló miatt. Tévedtem... o.O. Pénteken kiadta az utam, ugyanis teljesen elfelejtettem, hogy jövő hét péntekre megígértem, hogy egész nap vele leszek. (Tervbe volt véve mozi, vacsora, buli, sétálás a dunaparton és hogy nálunk alszik). Azonban nagyszerű eszemmel, bevállaltam egy stratégiai megbeszélést pont péntekre, amit most már csak egy módon mondhatok le, de azt meg úgy nem szeretném. Így amikor meghallotta, hogy hova megyek pénteken (jogosan) nagyon kiakadt és szakított :(
Bár a remény hal meg utoljára, megpróbálok kibékülni vele

Lassan kezdek rájönni arra, hogy csak egy honlapra kell fókuszálnom és nem 500 helyre írni, így hamarosan elmegyek egy-két helyről és eladom az egyik honlapom. Így talán legközelebb nem fordul ilyen elő.
Nah, nem is sírok tovább...


Szerdán lesz a Lips Parti jöjjön minnél több GameChannel-es felhasználó, hiszen most nyíltkörű lesz a rendezvény. Bár az időponttal megint gondom van miért pont szerdán?
Miért kell pont a hét közepén? Legyen akkor inkább hétfőn, akkor még úgyis fittebb és befogadóképesebb az ember, vagy legyen pénteken amikor ez a Parti levezetésnek a hét levezetésének tökéletesen megfelelne... No mind1, biztosan jó lesz az MS kínosan ügyel mindig arra, hogy hibátlan rendezvényeket szervezzen.




A mai videóban nem lesz Kiszel Tünde, sem pedig Fekete Pákó, hanem jöjjön az egyik kedvenc számom...

Nézd nagyban ezt a videót!




3 hozzászólás

Yoyo

16 éve, 8 hónapja és 9 napja

Jah, a szerdanak en se orulok, mert amikor legutobb Marcoval elmentunk launchpartyra, akkor nehezen (es kisse zuzottan) keltem masnap menő smiley Remelem megbekel a baratnod, tudod a nok erzekenyek arra, ha elfelejtuk a szamukra fontos dolgokat, szoval ha sikerul a bekules, akkor a telefonodba allitsd be ket nappal elore az ilyen dolgokat, akkor nem felejted el. Kitartas meglepődött smiley

válasz erre

marco

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát ez nem jó hír Helme. Ki fog békülni veled, virág, vacsi, stb. Hozd helyre a dolgot.

válasz erre

Tibit

16 éve, 8 hónapja és 10 napja

én szívesen olvasom amit leírsz!
szomorú az ha szakít veled a barátnőd, főleg ha a konzol miatt tette! És a nőket könnyű megbékíteni (már amelyiket), szóval hajrá!!! sok sikertkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja