Magyar minecraft rts-ben ?

2015. március 07.
26.9831
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
sutiszorny19 profilja, adatai
sutiszorny19
Képzeljük el egy perce ,hogy egy game channel nyereményjátékon nyerünk eredeti minecraftot dvd-n. Másnapra már meg is érkezett de amikor kibontjuk furcsa írást veszünk észre: Magyar Verzió!


Elindítjuk és nem éppen egy furcsa vadregényes tájba csöppenünk ,hanem Heves megyében. Igen az pont az a minecraft ahol a stronhold nem egy földalatti bunker ,hanem az egri vár tornyát látjuk magasodni a tájban. Főhősünk nem Steve itt bizony Sándor a becses neve.

A jól megszokott fps és a mezei rts nézet helyett egy jól kidolgozott rts nézetben rohangálunk Magyarországon. Ahol nem a sárkányt kell megölnöd hanem megvédeni az egri blokkvárat. Ott ahol a legendás herobrine helyett itt Hunor küzd meg az íjász janicsárokkal.

De a legfontosabb minecraft hungarikum az Unicum és a pálinka tölti az életünket,gyorsaságunkat,sebzésünket és az elengedhetetlen bajusz. Természetesen felszerelés nélkül sem lennénk hiányban bugylibicska,fokos és karikás ostor csak ,hogy néhányat említsek.

Ha már a fegyverekről beszélünk ami ugye elengedhetetlen része a vadászatnak. Amit elsőnek keresünk természetesen a disznó amit ha megölünk nem húst ad hanem hurkát meg kolbászt adna. A zene nem a megszokott 8 bites hanem Magyar népzenére a magyar rockra váltunk. Így egy epikusabb csatánál nem nyugis zene hanem pl: Tankcsapdára irtsuk az ellent.

Köszönöm hogy végigolvastad, TE MIVEL FEJLESZTENÉD A MAGYAR MINECRAFT VAGY MÁS JÁTÉKOT?
1 hozzászólás

Hentes

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

Nagyon elborult gondolatmenet! röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja