Kellemes Karácsonyt!

2008. december 24.
41.4001
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
marco profilja, adatai
marco

Kellemes Karácsonyt! - 1. kép

Gyorsan rohant el ez az év, gyorsan eljött az idei Karácsony. Sokunknak (de nekem mindenképp) talán túl gyorsan is. Nem sikerült mindent úgy szervezni, ahogy terveztem, de ember tervez, Isten végez, tartja a mondás... Mindenesetre annyira nem volt rohanós, mint tavaly, de egyre jobban erősödik bennem az érzés, hogy nem szabad ezen az ünnepen ennyire sem stresszelni. Nem az ajándék a fontos, hanem, hogy azzal legyünk, akit szeretünk. Ez pedig nem ünnepfüggő.


De természetesen ilyenkor mindenki próbálja a családja körében tölteni el azt a pár órát, amit nyugodtan, a fa tövében ücsörögve kapunk a rohanó élettől. Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy az otthon melegében, családi körben tudja bontogatni kíváncsian a dobozokat. Nekik most ezúton külön is Kellemes Karásonyt kívánok, mi itt leszünk Veletek az ünnepek alatt is!

Megragadva a blogolás adta lehetőségeket, minden kedves olvasónknak, felhasználónknak, tagunknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a Game Channel teljes stábja nevében!
3 hozzászólás

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 23 napja

Boldog Karácsonyt neked is...mosolygó smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 7 hónapja és 23 napja

Én a fa alatt fekszek, nem mellette ülök, nyammm, olyan fini ez a szaloncukor...röhögő smiley Szép Karácsonyt, Futu szavaival élve: Big Boss!röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 7 hónapja és 23 napja

Ez szép vót' Big Boss! Nektek is minden jót, szép KarácSONYt, egyebeket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja