Hulk The Incredible

2013. július 11.
41.4731
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Misa123 profilja, adatai
Misa123
Gondolom HULK-ot és történetét senkinek sem kell bemutatnom. Mindenki tudja, hogy képregény-ből lett film majd később egy játék amiről most irni fogok.




Bár még nem játszottam végig, de már megvannak a negativ illetve a pozitiv tapasztalataim a 2008-ban megjelent Hihetetlen HULK cimű játékkal.
Kezdjük is a negativ élményeimmel, hogy a cikk végére mindenki elfelejtse ezeket és kedvet kapjon a játékhoz. Szóval nézzük is első rossz benyomást a játék rögtön a menü-ben tette, ugyanis 3 opciót kapunk (Story, Extras, Settings). Ezekkel nem is lenne baj, viszont a Story-ban ha elkezdünk egy kampányt utánna nem kezdhetünk újat, mindig azt kell folytatnunk, a Settings-nél mindent beállithatunk a grafika kivételével. Értem én, hogy ez egy konzolos átirat, de ez szerintem alap. Itt jön a játék másik gyengéje a grafika 2008-ban ez nem számit szépnek sőt kifejezetten csúnya. Nem értem, hogy miért a PS2-es verziót portolták át és miért nem a 3-ast? Mennyivel szebb lenne és talán nagyobb értékeléseket is kaphatott volna.
De térjünk át a pozitivumokra.
A játék nem kevés küldetéssel, kibontható extrákkal, mellékküldetésekkel fogad bennünket. A város is egy viszonylag jól lemodellezett New York City. Szinte mindent lerombolhatunk és a kezünkbe vehetünk annak érdekében, hogy megöljünk néhány ellenséges ellenfelet. Pozitivumként emliteném meg, hogy a képregényből is bekerült néhány ellenfél illetve a városban megtalálhatjuk a Stark épületet, és ha ez nem lenne elég, ha elég nagy lesz a körözöttségi szintünk akkor magát Vasembert küldik ki ellenünk.



Hulk The Incredible - 1. kép


5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 25 napja

De Légyszi küldjetek az e-mail címemre facebookomra Hulk kódokat facebook nevem: Meleg Áron E-mail címem: matkusz1980@citromail.hu

válasz erre

Misa123

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

Vendég írta:
Jó régi fura hogy nem játszottad még végig!mosolygó smiley Mi az oka?
Egy idő után kicsit unalmas lett és inkább Fallout-oztam meg egyebek.

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

Jó régi fura hogy nem játszottad még végig!mosolygó smiley Mi az oka?

válasz erre

Misa123

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

Nekem meg a vasemberes cucc tetszett, folyton zúztam mindent stb.

válasz erre

latyaa

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

Én még anno végig nyomtam. Nekem a legjobban az tetszett benne hogy lehetett ugrálni benne mint a hülye. röhögő smiley De igazából szerintem ennyi .. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja