Hepi Nyú Jír 2009!

2008. december 29.
41.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
marco profilja, adatai
marco

Hepi Nyú Jír 2009! - 1. kép

Mivel pár napig szerény személyem nélkül kell beérnetek (egész pontosan január 2-ig, vagy 3-ig, vagy 4-ig, vagy tudomisén mikor érek haza:)), ezért kicsit még korán, de legalább időben kívánok minden kedves barátomnak, kollégámnak, olvasónknak, vagy csak idetévedt vándornak egy Brutál Jó 2009-es évet, nameg egy bazinagy, hatalmas szilveszteri bulit! Mindenki érezze jól magát ott ahol tölti az idei év utolsó és az új év első perceit, azzal, akivel éppen van! Vigyázva persze, részegen ne üljetek volán mögé, és ha hányingeretek van, ne csókolózzatok!


Ne felejtsétek el a csajotokat, pasitokat (kutyát, macskát, kinek mi jut) megcsókolni éjfélkor, lövésem nincs ez miért jó, de én mindig csinálom, és mások is szokták, tehát nevezzük egyszerűen csak szilveszteri szokásnak!

Hepi Nyú Jír 2009! - 2. kép

Gondoltam egy kis évértékelést is biggyesztek a bejegyzésembe, ha már egyszer írok... A Game Channel Online történetének legsikeresebb évét tudhatjuk magunk mögött, amit mindannyiótoknak, Kedves Olvasóink ezúton is köszönök - az oldal minden munkatársa nevében is! Minden rekordunk megdőlt és a tervezett jövőképünk is szebben alakult, mint az eredeti terveinkben. Olyan olvasói, látogatói számokkal büszkélkedhetünk, amivel más hasonló tartalmú oldalak nem nagyon. És ez mind azért lehetséges, mert minden egyes perccel, amit nálunk töltötök, mi mindig egy kicsit szebbnek, jobbnak és vidámabbnak látjuk a világot - és mindig egy kicsit - ha lehet ilyen egyáltalán - még nagyobb energiát fektetünk abba amit szeretünk - és amivel Nektek örömet okozunk - a tesztelésbe, a hírezésbe, a cikkírásba, a Ti kiszolgálásotokba.

Egy tizenkét fős stáb dolgozik folyamatosan azon, hogy Ti mindig a legfrissebb információkat, híreket, cikkeket, játékleírásokat, filmkritikákat és még ki tudja mi mindent kapjatok tőlünk, a nap 24 órájában. Kollégáimat is köszönet illeti mindezért, hisz Dru, FutuRetrO, gocsa, Helme, Hosé, Maniac, Lac, strogg, Szoron, Yoyo és az időközben már más vizekre evező szerkesztők munkája nélkül nem tarthatnánk ott, ahol.

Hepi Nyú Jír 2009! - 3. kép

Természetesen a fejlődés nem áll meg, jövőre még az első negyedévben új arculatot kap az oldal, és - mindeddig teljesen egyedülálló kezdeményezésként - a funkciók kialakításában ki fogjuk kérni a véleményeteket, részben úgy fogjuk kialakítani az új funkciókat, ahogy Ti, az olvasók szeretnétek! Törjétek is a fejeteket, mit szeretnétek még látni az oldalon, mit reformálnátok meg és milyennek szeretnétek látni azt a gamer magazint, amit jelenleg 17 ezer regisztrált tag és naponta 40 ezer olvasó böngész!

Köszönjük Nektek ezt az évet, köszönjük, hogy minket olvastok és maradjatok velünk 2009-ben is! Mi itt leszünk!

És ne feledjétek, hányás után (előtt, közben) no smaci, nem fogjuk meg a legjobb barátunk csajának a melleit csak azért mert hulla részegek vagyunk és ne menjetek reggel 8 előtt haza, tisztuljon ki legalább egy kicsit a fej, mielőtt a család meglátja a beesett szemeket!

Boldog Új Évet Mindenkinek!
4 hozzászólás

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 23 napja

Viszont kívánom,és örülök hogy így megy a szekér..Mellesleg milyen változtatások férnek majd bele az új arculatba?Mondjuk zsírosabb nyeremények,vagy szilveszteri exclusive party a fan-oknak,csajokkal és hányással egybekötve?röhögő smileyröhögő smiley Kezdem gyűjteni az ötleteket..kacsintó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Próbálom betartani amit a főnök úr tanácsoltröhögő smiley

válasz erre

Helme

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

Boldog új évet előre is, bár 31-én én leszek itt mégis úgy alakult h Go buli... Ígérem hullarészegen nem írok röhögő smiley
Az utolsó pár sor annyira Marco-s, hogy az már bűn. Erre van egy óvódás mondás: Ne magadból indulj ki röhögő smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 24 napja

meglesz marco, meglesz! kacsintó smiley
Szóval akkor nem belehányni.....................

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja