Gyors Bemutatkozás

2015. január 11.
25.5011
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
WarriorAutobot profilja, adatai
WarriorAutobot
Üdv mindenkinek WarriorAutobot vagyok. Nem régen regisztráltam az oldalra amit már többen is ajánlottak hogy egy klassz oldal. Elsőként a tavaly téli PlayIT-n hallottam az oldalról először (A nevét már korábban hallottam csak úgy még értékelést nem hallottam róla). Ott már feliratkoztam a hírlevélre, de az oldalra meg elfelejtettem felnézni.

Hát most itt vagyok és gondoltam elsőnek egy rövid bemutatkozás és hogy az életem mennyire "izgalmas".
WarriorAutobot néven a legtöbb oldalon megtaláltok. Regisztrálva vagyok az ismertebb közösségi oldalakra (nem nem fogom kimondani a nevüket van nekik elég reklámjuk ;) ) viszont a többségét csak a háttérből figyelem és nem igazán vagyok az az aktív tagja egyiknek se. Egy oldalnak egész aktív tagja voltam csak hát az megszűnt és utána megint elvesztem az oldalakról.
Ennyi volt az online életem. Egy pár tőmondat rólam. 20 éves gamer srác vagyok 2013-ig főleg PC-n játszottam utána pedig egy Playstation 3-ra váltottam. Jelenleg is főleg ezen a konzolon játszok. Már korábban is szemezgettem a 8. generációs gépekkel csak hát a pénztárcám nem engedte hogy be is szerezzek egyet. Miután beszereztem a konzolt folyamatosan próbáltam meg beszerezni rá főleg a konzol exkluzív játékokat amikről pozitívakat hallottam. Jelenleg is ezt csinálom csak mr vannak olyanok is amik az én kedvenceim.
A játékok terén szeretem az FPS, TPS, logikai, akció, kaland bla bla... kb. ami megtetszik azt utána egy életen át játszok vele. :D
Amit talán a kivételbe tehetek azok a stratégiai játékok és a főleg online játékra kihegyezett alkotások.
Amit igazán szeretek azok a nagyszerű sztorival megáldott játékok.
Hát kb. ennyi lenne az én játékos oldalam, ezen felül pár sorozatot nézek, nem igazán sok filmet, de annál több zenei műfajt meghallgatok. Érdekel a technológia, űrkutatás, lakberendezés, főzés, fotózás...
Dióhéjban ennyi lennék, remélem tetszett ez a rövid írás amit így összedobtam magamról. Ha megtetszik az oldal akkor szerintem több blog is születik az én billentyűzetem által. :)
Köszönöm hogy elolvastad a blogomat.
3 hozzászólás

zender

10 éve, 23 napja

Üdv itt! mosolygó smiley

Játékok terén stimmel az ízlésünk! Filmekben scifi vagy mi az amit szeretsz?

válasz erre

WarriorAutobot

10 éve, 23 napja

darkomen írta:
Üdv az oldalon! Remélem jól fogod magad érezni. röhögő smiley
Köszi mosolygó smiley
Eddig tetszik az oldal.

válasz erre

darkomen

10 éve, 23 napja

Üdv az oldalon! Remélem jól fogod magad érezni. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja