1. Téma: Arma II DayZ

2013. július 09.
42.0481
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Misa123 profilja, adatai
Misa123
Ma elkezdtem újra az Arma II DayZ-t találtam egy jó magyar szervert aminek a neve GTS System itt van az oldal (ez a szerver törtben fut de lehet eredetivel is jönni) ***.********.hu ha valaki akar velem játszani írjon kommentbe.


Először is ahhoz, hogy tudj játszani az DayZ-n szükséged van az alapjátékra és az egyik kiegészítőre név szerint Arma II: Operation Arrowhead. Ezt megtudod venni steam-en egyben aminek a neve Arma 2: Combined Operations körülbelül 6000 Ft. Ha megvan akkor a DayZ-t ingyen letölthetitek erről az oldalról: dayzmod.com.

Ha akartok ezzel a játékkal játszani ne hidjétek azt, hogy ez egy CoD itt nem az a háték, hogy végigsprintelsz mindent és kész is vagy. Nem nagyon tévedsz ha ezt hiszed. Ebben a játékban a taktika nagyon nagy szerepet játszik.

Amikor lespawnolsz nem M16-al indulsz tele lőszerrel szó sincs erröl (bár ez szerver függő) alapjában egys fájdalomcsillapítóval meg egy kötszerrel éledsz ezt kell beosztanod, hogy elkezdhess túlélni. Alapjában véve a tengerparton vagy nagyon közel hozzá éledsz. Ha szerencséd van akkor az egyik nagyvárosnál ébredsz (a térképet itt meg tudjátok nézni: dayzdb.com).

Itt az alap felszerelés megtalálható de ha szerencséd van akkor találhatsz rendes kétkezes fegyvert is. De ha megvan a fegyver akkor sem nyugodhatsz meg mert a játék nem könnyíti meg a dolgod folyton kell figyelni arra, hogy egyél, igyál. Ha nem teszed akkor a véred el kezd csökkenni (a vér itt az életet jelenti). Meg is fázhatsz, megfertőződhetsz bármi amit el tudsz képzelni. Viszont van kettő nagyon fontos dolog amire mindig oda kell figyelned ezekre alapoz szinte a játék.

Lesz kettő kis ikon az egyik egy fül ha mellette minél több a csík annál jobban hallanak, a másik egy szem ami ugyan úgy működik csak azt mutatja mennyire lehet látni. Például sokkal jobban hallanak ha úton futsz mintha füvön, vagy ha egy mezőn futsz sokkal jobban látnak mintha a házak között mennél. Ez teszi a játékot nagyon izgalmassá és ettől muszáj folyton figyelned. Persze a zombik inkább hajlamosabbak arra, hogy meghaljanak téged minthogy meglássanak de az sem kizárt.

Ezért nem baszad a fegyverrel lövöldözni mint az őrült de nagyon nem is lehet mivel kevés a lőszer, de pl. a revolver lövedéket át lehet alakítani M1911-es lőszerré. De mivel ez egy zombis játék az ember azt hiszi, hogy csak a zombik jelenthetnek veszélyt hát nagyon nem. Akár mikor levadászhat egy játékos és elveheti amit nagy nehezen összegyűjtöttél ez is rádob az élvezeti faktorra.

Természetesen találhatók járművek is hiszen a pálya amin játszunk hatalmas (226 km2). De ezeket sem csak úgy találjuk, hogy itt van egy quad, nem ezeket is össze kell rakni (pl. kell bele kerék vagy benzin vagy a motor nem jó).

Minimum gépigény:

CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz
RAM: 1 GB
VGA: GPU (NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon 1800 or faster) with Shader Model 3 and 256 MB VRAM
OS: Windows XP
HDD: 10 GB

Ez lenne a DayZ tömören ha többre vágytok nézzétek ennek a videósnak a videóit: www.youtube.com/user/Arcy626

Remélem tetszett az 1. cikkem. Köszönöm a figyelmet.
3 hozzászólás

Misa123

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

marco írta:
Szerver nevét töröltem, privátban beszéljétek meg pls.

Képet betettem a blogodba, mert bár feltöltötted, nem tetted be sehová. Blogírásnál jobb oldalt ott a segítség.kacsintó smiley

Illetve kicsit szét is tördeltem, hogy könnyebben olvasható legyen!
Oké bocsi többet nem fordul elő

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Szerver nevét töröltem, privátban beszéljétek meg pls.

Képet betettem a blogodba, mert bár feltöltötted, nem tetted be sehová. Blogírásnál jobb oldalt ott a segítség.kacsintó smiley

Illetve kicsit szét is tördeltem, hogy könnyebben olvasható legyen!

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Szerintem szervert nem kéne itt reklámozni...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja