White Knight Chronicles: Továbbra is dátum nélkül

2008. szeptember 05.
1.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tegnapi nap folyamán a vezető külföldi gamer site-ok szinte kivétel nélkül adták hírül, hogy a Famitsu legfrissebb számában végre megjenési dátumot kapott a Level 5 legújabb remeke, a White Knight Story/Chronicles.

A gépezetbe homokszem kerülhetett, hiszen a Famitsu nem tett ilyet, derült ki a mai nap folyamán. A Kotaku belemerült a dolog felülvizsgálatába és fotókkal elemzi a kínos tévedés okait. Egyelőre tehát ismét ott vagyunk, ahol a part szakad.

Gyakorlatilag egy lépés előre, majd egy lépés hátra, így ismét a kiindulási ponton vagyunk. Várunk egy játékot már hosszú ideje, amely kapott egy hamisnak bizonyuló, valójában nem is létező dátumot, amely Japánra vonatkozott.

A Famitsu fordítása, valamint abból információk kinyerése nem egyszerű feladat, tekintve, hogy a magazin japán nyelvű, sok a buktatója egy nem perfekt kanji tudor számára. Akit részleteiben is érdekel a pletykának minősülő hír forrásának részletesebb levezetése, az a link után máris átláthatja az egész pályát.

Egyelőre tehát semmisnek tekintendő a december 11.-e, a Famitsu nyilvánvalóan nem közölt ilyen információt. Valakik nagyon csúnyán elnézték a rajzot, ahogy azt a köznyelvben szokás kifejezni.

Kotaku
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja