Újabb Core számítógépházzal bővül a Fractal Design felhozatala

2013. február 06.
1.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre szakosodott Fractal Design a napokban újabb taggal bővítette a Core sorozatú számítógépházainak felhozatalát.

A szóban forgó újdonság Fractal Design Core 3000 USB 3.0 modellszámmal lett jelölve, felépítését tekintve pedig a midi torony kialakítású termékek táborát erősíti. A 200 X 444 X 480 milliméteres méretekkel megálmodott ház a legelterjedtebb microATX és standard ATX formátumú alaplapok mellett még gond nélkül képes fogadni a DTX, illetve az apró Mini-ITX kialakítású megoldásokat is.

A belső tér megfelelő szellőzéséről alapesetben három darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy-egy 140 milliméteres a front- és a tetőrészen, egy 120 milliméteres pedig a hátfalon kapott helyet, de a tervezők gondosságának köszönhetően ez a konfiguráció akár még további négy légkavaróval is kiegészíthető. Optikai meghajtóból, vagy más hasonló méretű perifériából két darab telepíthető, míg a merevlemezeknek és szilárdtest meghajtóknak hat darab 3,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget, amik szükség esetén akár 2,5 inches tárolóhelyként is munkára foghatóak.

A számítógépház tetején az audiorendszer már megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetése mellett még helyet kapott két darab USB 2.0, valamint két darab legújabb generációs USB 3.0 port is. Az új Fractal Design Core 3000 USB 3.0 megjelenésére az elkövetkező hetekben számíthatunk, mégpedig 65 eurós árcédulával.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 1 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

jupiterkiller666 profilja