Továbbra is készül a Warmachine játék

2009. november 28.
1.8211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Előző augusztusban, meglehetősen családias körülmények között jelentette be a független stúdióként üzemelő WhiteMoon Dreams csapata, hogy megállapodtak a Privateer Press céggel, hogy videojátékot készítenek az elsősorban külföldön népszerű Warmachine táblás-terepasztalos játékból.

A Warmachine az Iron Kingdoms világban játszódik, amely alapvetően fantasy, de már ismert a gőz és a puskapor is, így egy kellemes steampunkos hatással is rendelkezik. A játékosok az úgynevezett warcasterek szerepét öltik fel, akik mágusok, és az adja a fő erejüket, hogy képesek irányítani hatalmas vasgépezeteket, a warjackeket.

A videojáték adaptáció az utóbbi hónapokban teljesen eltűnt a térképről (igaz, sosem volt igazán rajta), így a Big Download legénysége gondolt egyet, és megdobta egy maillel a fejlesztőcsapat egyik vezérarcát, Norvell Thomast, hogy árulja már el, mi a helyzet. Az úriember készségesen válaszolt, elmondta, hogy a munkálatok gőzerővel zajlanak, PC mellett konzolokra is készül az alkotás. Jelenleg azon ügyködnek, hogy egy nagyszerű demonstrációs anyagot összerakjanak, amellyel jó eséllyel tudnak házalni a nagyobb kiadóknál a 2010-es GDC-n (Game Developers Conference). Bíznak benne, hogy sikerül találniuk egy bőkezű mecénást, aki felvállalja a terméket, és megdobja anyagi támogatással őket. A helyzet tehát nem a legjobb, de lehetne rosszabb is. Reméljük, a srácok a sikeres kiadó keresés után elkezdik elárasztani az internetet minél több képpel, videóval, szöveges információval.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 13 napja

meglepődött smiley nem jo

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja