Phil Spencer azt szeretné, ha a jövőben nagyobb figyelmet kapnának az RPG-k Xbox konzolokon

2019. november 19.
4.6261
Maniac profilja, adatai
Maniac
A generáció végére a Microsoft is ráébredt arra, hogy hol hibázott az Xbox One-nal, és bár túl későn kapcsoltak, azért a közelmúltban alaposan bevásároltak belsős csapatokból annak érdekében, hogy a következő generációban ne követhessenek el hasonló hibát.

Hogy a sok új brigáddal milyen stílusokban szeretnék képviselni magukat a leginkább? Erről is beszélt többek között Phil Spencer abban az exkluzív interjúban, melyet az Xbox On Youtube-csatornának adott, és amelyben az Xbox Game Studios vezére kiemelte, hogy nagyon szeretné, ha platformjukon hangsúlyosabb szerepet kapnának a szerepjátékok.

Spencer felidézte azokat az időket, amikor a Mass Effect, a Jade Empire vagy a Fable aktuálisak voltak, emlékei szerint ugyanis akkoriban rengeteg szerepjáték érkezett az Xbox platformjára, és bár örül a The Outer Worlds vagy a Wasteland jelenlétének, azonban úgy véli, hogy mindez nem elég.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

3 hete

Ezen kicsit hamarabb kellett volna gondolkodni.

válasz erre

muki

3 hete és 1 napja

Hát igen, a Fable. Talán nem kellett volna kiírtani... Idióták.

válasz erre

VaPe

3 hete és 1 napja

Az egy jó terv mondjuk.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaSándorkolbász profiljar00tw00rm profilja