Októberben érkezik a FIFA 21

2020. június 19.
7.7651
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén sem kell focis játék nélkül maradnunk, az Electronic Arts ugyanis a tegnap esti EA Play 2020 eseményen bemutatta sportjátékaik legújabb generációját, így az eddig ismert Madden NFL 21 mellett először hozták szóba a FIFA 21-et is.

Mint kiderült, mindkét alkotás cross-gen cím lesz, azaz megjelennek majd PS5-re és Xbox Series X-re, amint a konzolok berobognak a boltok polcaira, de a FIFA 21 kapcsán már napra pontos dátumot is kaptunk, így kiderült, hogy a játék október 9-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd később Nintendo Switch-re, de lesz belőle egy próbaverzió is október 1-től, a számítógépes változat kapcsán pedig nagyon lényeges információ, hogy az Origin mellett a Steamen egyaránt elérhető lesz.

Fontos, hogy aki a FIFA 22 érkezése előtt beruház a FIFA 21-re, az szabadon frissítheti majd konzolcsaládon belül újgenerációs változatra a játékát, habár ez a korábbi hírek értelmében csak a digitális példányok esetén biztosított egyelőre.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 6 napja

Mint eddig minden évben, most is képtelen vagyok felfedezni a fejlődést. Hacsak nem azt hogy a trailerben keverve vannak a focik.

válasz erre

Direktor

2 hete és 6 napja

Remélem a nézők maszkban lesznek!

válasz erre

muki

2 hete és 6 napja

Micsoda meglepetés.

válasz erre
FIFA 21
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
EA Play 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljapence089 profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja