Megújult a HP Pavilion dm3-as noteszgépe

2010. szeptember 03.
3.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard a napokban bejelentette, hogy megújult a népszerű HP Pavilion dm3 hordozható gépének a konfigurációja.

A megújult laptop már a gyártó CoolSense névre keresztelt hűtési technológiájával van felszerelve, ami a különleges kialakítású hűtőrendszert ötvözi egy intelligens szoftverrel, így a rendszer minden körülmények között a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten képes üzemelni. A noteszgép mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 325,8 X 232,4 X 22,3-32 milliméteres méretekkel, valamint alig 1,8 kilogrammos súllyal dicsekedhet.

A konfiguráció egy 13,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami a ma már általánosnak mondható 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik, a keretébe pedig egy HP TrueVision webkamera, valamint egy digitális mikrofon került beépítésre. A HP Pavilion dm3-hoz a gyártó az Intel alacsony energiafogyasztású, 1,20GHz-es Pentium U5400-as, és a szintén 1,20GHz-es Core i3 330UM központi feldolgozóit kínálja, míg a DDR3-as memóriarendszer alapesetben 3GB RAM-ot tartalmaz (8GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics chip felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-tól 640GB-os, míg szilárdtest-meghajtók (SSD) 160GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, optikai meghajtó viszont kizárólag csak opcionális külső egységként érhető el.

A notebook hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja, de a felszereltséget igény esetén kiegészíthetik még egy Bluetooth adapterrel is. A külső részen található egy több formátum kezelésére is felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált hangkártya mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A gépet a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének Home Premium vagy Professional változatával, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint 7,5 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A megújult HP Pavilion dm3 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 550$-os indulóáron.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja