Megérkezett a Lylian demója

2010. december 20.
1.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lylian név feltehetően sokaknak szinte semmit sem mond, ha párhuzamba kell hozni a játékvilággal, márpedig a Pixelpickle Games műhelyében immáron két esztendeje formálódik a játék, és néhány nappal ezelőtt jutott el odáig, hogy végre végleges formában is megjelenhessen.

Ennek örömére az illetékesek úgy gondolták, hogy egy kipróbálható változattal is meglepik a fanatikusokat, hogy a vásárlás előtt tudják, miért is törték fel malacperselyeiket.

A Lylian-ról érdemes tudni, hogy egy klasszikus, oldalra scrollozós játékmenettel rendelkező platformer, ami kizárólag PC-re érkezett, és társaival ellentétben nem a fejtörőkre és egyebekre lett kiélezve, hanem elsősorban az akcióra. A főszerepben egy fiatal lányka lesz, aki egymaga küzdd meg a viccesebbnél-viccesebb ellenfelekkel, merthogy a Lylian szeretne humoros is lenni amellett, hogy még aranyos is, valamint egy horrorisztikus világban flangál. Ha szeretnéd kipróbálni a játékot, akkor nincs más dolgod, mint IDE kattintva letölteni annak demóját.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hatalmas ez a kis csaj a játékban Annyi jó játék kimarad az ember életéből.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Lylian: Mozgás közben a beteg játék

Lylian: Mozgás közben a beteg játék

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja