Kezdetét vette a Terra Militaris nyílt béta tesztje

2010. október 29.
2.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel szolgálhatunk a Terra Militaris rajongói számára, ugyanis a Gala Networks hivatalosan is bejelentette, hogy kezdetét vette a szoftver nyílt béta tesztje.
 

A kiadó azt nyilatkozta, hogy bárki kipróbálhatja a programot mindenféle megkötés nélkül, ingyen és bérmentve, aki szereti az effajta játékokat. A produktum a középkorba repíti vissza a felhasználókat, amelyben perzsák, egyiptomiak, rómaiak, illetve kínaiak leszármazottjaként irányíthatják az általuk elfoglalt birodalmat.

A Snail Game fejlesztőcsapata saját állítása szerint a nagy népszerűségnek örvendő Age of Empires című szoftver alapján alkotta meg a Terra Militaris-t. Az alkotás középpontjában a stratégia, a taktika, a diplomáciai kapcsolatok ápolása és az új célterületek meghódítása áll. "Nagyon örülünk, hogy a sikeres zárt béta teszt után a publikum elé tárhatjuk ezt a remek, színvonalas produktumot, reméljük, hogy egyre többen csatlakoznak majd a játékba, amely felhőtlen szórakozást nyújt minden korosztály számára" -nyilatkozta Hyun Hur, a Gala Networks Europe ügyvezetője. Aki ki szeretné próbálni a készterméket, az megteheti az alábbi linkre kattintva: Terra Militaris hivatalos honlap


Kezdetét vette a Terra Militaris nyílt béta tesztje - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 10 hónapja és 9 napja

Az tök jó, hogy teljesen nyílt a béta mindenki számára.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja