Képeken a Bulletstorm

2010. augusztus 24.
3.2051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts, az Epic Games és a People Can Fly nemrég néhány új képet mutattak be a készülő Bulletstorm című mészárlós játékról.

A produktum előreláthatólag 2011 februárjában fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A program középpontjában egy futurisztikus föderáció áll, amelyet a Dead Echo nevű elit zsoldosok csoportja védelmez. Amikor ennek a csapatnak a két tagja, Grayson Hunt és Ishi Sato rájönnek, hogy rossz oldalon harcoltak idáig, a parancsnokuk bajba sodorja őket, majd száműzik a két tagot a galaxis legtávolabbi pontjára.

Grayson és Ishi útja egy elhagyatott paradicsomba vezet, ahol mutánsok és húsevő növények találhatók mindenhol. Az ex-zsoldosoknak két céljuk van, a bolygót élve elhagyni és bosszút állni a férfin, aki ide száműztette őket. A ránk váró küldetések során Grayson Hunt bőrébe bújhatunk, akivel látványos harcokban vehetünk részt, az utunk során számos gonosz lényt kell legyőznünk és emellett őrült kannibál csoportoknak láthatjuk el a baját. Minél brutálisabban és impozánsabban öldökölünk, annál több pontot kapunk, amelyek segítségével erősebb fegyvereket szerezhetünk és a képességeinket is fejleszthetjük.


Képeken a Bulletstorm - 2. kép



Képeken a Bulletstorm - 3. kép



Képeken a Bulletstorm - 4. kép



Képeken a Bulletstorm - 5. kép



Képeken a Bulletstorm - 6. kép



Képeken a Bulletstorm - 7. kép

Bulletstorm című mészárlós játékról.'>
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

Meglepődtem amikor olvastam, hogy jön pc-re. Manapság már elég kevés dolgot van pofájuk kiadni pc-re.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja