Jövő héten jön a Days Gone-ba a New Game+

2019. szeptember 05.
5.0771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végigvitted a Days Gone-t, de azért mégiscsak visszaszállnál egy kicsit a motorra, hogy átéld a játék nyújtotta élményeket? Itt a tökéletes lehetőség, ugyanis a jövő hét folyamán berobog a New Game+.

A szeptember 13-ai frissítés által újrakezdhetjük a játékot az első végigjátszás során összeharácsolt teljesítményünkkel, azonban az update nemcsak ennyiben merül ki, merthogy a legendás Syphon Filter játékszéria egyik fegyvere, a MB-150 mesterlövészpuska is tiszteletét teszi.

Ezenfelül jön egy kinézet a motorunkhoz is, ami szintén a Syphon Filterből származik. A csomagkapcsolás nem véletlen, lévén a Sony Bend Studio munkája volt korábban a Syphon Filter, így ez egy jópofa megemlékezés az egykori fenomenális sorozatról.
Days Gone-t, de azért mégiscsak visszaszállnál egy kicsit a motorra, hogy átéld a játék nyújtotta élményeket? Itt a tökéletes lehetőség, ugyanis a jövő hét folyamán berobog a New Game+.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ez legalább most nem ilyen mazsola mód hanem tényleg jön valami értelmes bele.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 11 hónapja és 13 napja

Gondolom jön vele két trófea is hogy vidd ki kétszer az egyik a New Game+ a másik meg a legnehezebb New Game+ és annyi. Ugyan ezt a frissítést megkapta a Spiderman és a Horizon is.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát ez azért nem olyan combos amiért érdemes újra nekállni...

válasz erre
Days Gone
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja