Imageepoch - Lelőve az oldalak és eltűnt az igazgató

2015. április 05.
1.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Az Imageepoch egy Japán videojáték fejlesztő cég, akiknek olyan címeket köszönhetünk mint a Luminous Arc sorozat vagy a 7th Dragon sorozat, ám ezeken kívül még sok másik JRPG-t is fejlesztettek DS-re, 3DS-re, Wii-re, PSP-re, PS3-ra és Vita-ra is.
 

A csapat jelenleg a Stella Glow nevezetű 3DS játékon dolgozott melynek idén júniusban kellene megjelennie, valamint a Luminous Arc Infinity is készülőben volt mely PlayStation Vita-ra lett bejelentve, de megjelenési dátum még nem érkezett hozzá.

A csapat többször is adott interjút melyben azt nyilatkozták hatalmas terveik vannak az elkövetkezendőkben.

Néhány nappal ezelőtt az Imageepoch honlapjai elérhetetlenné váltak. (A Stella Glow Imageepoch által üzemeltetett oldala is elérhetetlen, de a kiadó, a Sega oldala továbbra is él.)

A cég telefonszámán gépi hang jelzi, hogy a szám már nincs használatban.

Érdekes az egészben, hogy elvileg az Imageepoch igazgatóját, Ryoei Mikage-t sem találják sehol. Yoshiteru Sato, az Idea Factory elnöke Twitter-en tette közzé, hogy egyszerűen nem bírja elérni Mikage-san-t és megkért mindenkit, hogy ha valaki kapcsolatban áll vele, akkor vegye fel a kapcsolatot az Idea Factory-val.

Sato-san elmondása szerint a hamarosan megjelenő PlayStation Vita-s játékuk a Makai Shin Trillion miatt akarja felvenni a kapcsolatot. Azt nem tudjuk, hogy mi köze egymásnak így a két cégnek, mivel a játékot az Idea Factory egyik csapata, a Compile Heart fejleszti.

Még februárban az Otapol írta, hogy egyes pletykák szerint a cég legjobb fejlesztői otthagyták a céget. Később szintén az Otapol azt írta, hogy a cég irodáit kiadásra hirdetik.

Hivatalos bejelentés a csapat megszűnéséről még sehonnan sem érkezett.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ez nem logikus...
Lehet.. hogy az illuminati áll az eltűnés mögött!!
Amúgy viccet félretéve azért egy búcsúlevelet hagyhattak volna.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

Megesik, hogy anyagi problémák merülnek fel és egy stúdió bezár, de miért lép le az igazgató? Valami komolyabb gond lehet ott. Vajon mi lesz a játékokkal?

válasz erre

zender

5 éve, 2 hónapja és 16 napja

Hogy tudtak szőrén szálán eltűnni?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja