Három órányi fejlesztői kommentár került a Half-Life: Alyx-be

2020. november 12.
14.4261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Half-Life: Alyx kapott egy nagyon érdekesnek mondható frissítést, hiszen három órányi fejlesztői kommentárt integráltak a fejlesztők, amiken keresztül megannyi érdekességet megtudhatunk az idei év egyik legjobb játékáról.

Eredetileg már a premierre be akarták rakni ezt a kis extrát az alkotók, de végül ez nem jött össze, most viszont bekerült egy új patch által. 147 különböző ponton van jelen a fejlesztői kommentár, magyarán ha odamegyünk egy bizonyos objektumhoz, személyhez, helyszínhez, akkor máris lekérhetjük, hogy duruzsoljanak a fülünkbe a fejlesztők egy-két pikáns infót.

Értelemszerűen spoilerekkel van teletűzdelve a kommentár, úgyhogy egy végigjátszást előtte azért mindenki ejtsen meg, mielőtt elkezd machinálni a fejlesztők szavaival.

Half-Life: Alyx kapott egy nagyon érdekesnek mondható frissítést, hiszen három órányi fejlesztői kommentárt integráltak a fejlesztők, amiken keresztül megannyi érdekességet megtudhatunk az idei év egyik legjobb játékáról.'>
3 hozzászólás

WickedSick

3 éve, 7 hónapja és 27 napja

Patrik94 írta:
Egész fura ez egy játékban. meglepett smiley
Számos példa van rá, hogy fejlesztői kommentárt tesznek egy játékba, illetve a Half-Life 2-ben is volt. Semmi fura nincs ebben.

válasz erre

muki

3 éve, 7 hónapja és 27 napja

Az igen. meglepett smiley Ilyet se hallottam még.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 7 hónapja és 27 napja

Egész fura ez egy játékban. meglepett smiley

válasz erre
Half-Life: Alyx
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások