Ha ettől a trailertől nem jön meg a kedved a PlayStation Classic-hoz, akkor már semmitől

2018. november 23.
9.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb kedvcsinálót dobott össze a PlayStation Classic megjelenésének alkalmából a Sony, mely annyira hatásos lett, hogy ha ettől nem jön meg a kedved a retro konzolhoz, akkor már semmitől.

Nem véletlenül, hiszen bár a felvétel alig 30 másodperces lett, azonban az elejétől a végéig átitatja a színtiszta nosztalgia, miközben sikerült úgy összedolgozniuk az egyes játékokat a készítőknek, hogy közben csak kapkodjuk a fejünket, miért is harcol egy T-Rex ellen a Tekken Kingje, amiből rögtön egy futóverseny kerekedik Rayman főszereplésével, miközben a Battle Arena Toshindenes Duke B. Rambert kardcsapásának nyomán egy őrült utcai verseny kerekedik Ridge Racer módra.

Mint ismert, a PlayStation Classic december 3-án, azaz napokon belül felkerülhet a boltok polcaira, méghozzá 20 előre feltelepített játékkal, melyek között olyan nagyágyúkat találunk, mint az első GTA, a Resident Evil, a Final Fantasy VII vagy az Oddworld: Abe's Odyssee.

Ha te is úgy érzed, hogy ezt nem szabad kihagyni, ne felejtsd el előrendelni saját példányodat: PlayStation Classic előrendelés!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Tetszik, hogy lel lett kicsinyítve, de előbb vennék eredeti PS1-et, mint ezt. Amúgy meg a PS3 megeszi a PS1 játékokat, szóval...

válasz erre

Direktor

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Elmorzsoltam egy könnycseppet.

válasz erre

Hentes

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Sajnos a felhozatal miatt nekem ez nem éri meg. Pedig rá voltam készülve nagyon.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Elég menő!
De egyenlőre még a jelenlegi konzolokkal sincs időm játszani.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profiljaNeurotic profilja1000feri profiljasony1515 profiljaTuttu13 profilja