Fantasztikus Dead Space árzuhanás a Steamen

2011. január 23.
2.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Nem sokára érkezik a zseniális Dead Space folytatása, s úgy gondolta a kiadó, hogy kicsikét megdobja az iránta fogékony szerzeteket egy kis bónusszal.

Ez pedig mi is lehetne más, minthogy óriási árzuhanásba kezdett a legendás első rész, ami ezúttal tényleg nem semmi, hiszen 66% nem több, nem kevesebb. Az öröm ezúttal a PC-s társadalomé, hiszen az akciót a Steamen keresztül tették elérhetővé. A játék eddigi ára 15 dollár volt, ami átszámolva sem volt egy nehezen kiköhöghető összeg, körülbelül 4000 forint.

Azonban most ez lement 5.10 dollárra, ami már valóban nevetséges összeg, egy ilyen szuper játékért cserébe. Akinek nincs nagyjából egy Mátyása, hogy az űr hidegétől körülvéve lövöldözgessen kicsit, az valójában nem is vágyik erre a játékra. Az akció különösen azért fantasztikus, mert mindössze két éve jelent meg a játék. Amennyiben pedig előrendelitek a Dead Space 2-őt, ez a kedvezmény, tovább emelkedik 75%-ra. Az akció csupán pár napi tart, szóval kattanjatok rá a Steam oldalára de gyorsan.
Dead Space folytatása, s úgy gondolta a kiadó, hogy kicsikét megdobja az iránta fogékony szerzeteket egy kis bónusszal.'>
2 hozzászólás

skyman

14 éve, 4 hónapja és 17 napja

Hát igen, franko, néhányan még a kalozmásolatot is többért addnák szerintem röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 17 napja

Ez nagyon jó ajánlat!

válasz erre
Dead Space
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja