El sem hisszük, hogy ez egy valódi BioShock Infinite cosplay

2019. március 18.
7.0721
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioShock világa egy igazán szuper választás a cosplayerek számára, hiszen egy gazdag és különleges univerzum, melyből elképesztő munka árán ugyan, de rendkívül látványos például megvalósítani egy Big Daddy-t.

Merthogy a legtöbb rajongónak nyilván ők jutnak először eszébe a sorozatról, de nem úgy Kalinka Fox-nak, aki úgy döntött, hogy a harmadik részből ismert Elizabeth bőrébe bújik, kész jelmezét pedig éppen a napokban prezentálta.

Ráadásul nem is akármilyen minőségben, a moszkvai hölgy ugyanis páratlan alapossággal dolgozott, de a legkomolyabb az egészben, hogy a jelmezét megörökítő fotó olyan alapos, mintha egyenesen a játékból kivágott képet látnánk rajta.


5 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete

Megnéztem a többi képét is. Kétségtelen, hogy nagyon frankó cosplayeket hoz össze és alapvetően is nagyon jól néz ki, de amilyen erotikusan kihívó képei vannak... ha az én barátnőm lenne, ki lennék akadva, hogy ilyeneket oszt meg. Emellett, ahogy olvasgattam, nagyjából ebből is él, a képekért támogatói összegeket kap. ez nekem már annyira nem szimpi, de hát ilyen világban élünk.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete

Ez igen!
Nagyon jó lett!

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete

Nem gyenge a csaj!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete

Igényes kivitel.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete

Aztarohadt.

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

babem profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljamarco profilja