El sem hisszük, hogy ez egy valódi BioShock Infinite cosplay

2019. március 18.
7.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioShock világa egy igazán szuper választás a cosplayerek számára, hiszen egy gazdag és különleges univerzum, melyből elképesztő munka árán ugyan, de rendkívül látványos például megvalósítani egy Big Daddy-t.

Merthogy a legtöbb rajongónak nyilván ők jutnak először eszébe a sorozatról, de nem úgy Kalinka Fox-nak, aki úgy döntött, hogy a harmadik részből ismert Elizabeth bőrébe bújik, kész jelmezét pedig éppen a napokban prezentálta.

Ráadásul nem is akármilyen minőségben, a moszkvai hölgy ugyanis páratlan alapossággal dolgozott, de a legkomolyabb az egészben, hogy a jelmezét megörökítő fotó olyan alapos, mintha egyenesen a játékból kivágott képet látnánk rajta.


5 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Megnéztem a többi képét is. Kétségtelen, hogy nagyon frankó cosplayeket hoz össze és alapvetően is nagyon jól néz ki, de amilyen erotikusan kihívó képei vannak... ha az én barátnőm lenne, ki lennék akadva, hogy ilyeneket oszt meg. Emellett, ahogy olvasgattam, nagyjából ebből is él, a képekért támogatói összegeket kap. ez nekem már annyira nem szimpi, de hát ilyen világban élünk.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Ez igen!
Nagyon jó lett!

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nem gyenge a csaj!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Igényes kivitel.

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 24 napja

Aztarohadt.

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaBvektor profiljarDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaImperator profiljagery1113 profilja