DIRT 2: Megjelenési dátumot kapott a PC-s verzió

2009. október 23.
3.3951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters legújabb autós őrületét a konzolos pajtások már oda-vissza ismerhetik, sőt, egyesek talán már meg is unták, a PC-s játékosok azonban még csak ízlelgetik, és messziről szemlélik a végeredményt.

Ők ugyanis még nem kapták meg saját változataikat, azonban ez az információ egyes szemszögből inkább örömteli, hiszen a játék minden téren jobb lesz, mint konzolokon, de elsősorban természetesen kinézetben, ugyanis a DirectX 11-es technológia mellett még az 5.0-ás Shader Modelt is támogatja majd a program, amelynek hála, elképesztő végeredményre számíthatunk.

Ennek örömére az illetékesek kihoztak két videót gyöngyszemükről, amelyek természetesen a PC-s verzióhoz készültek. Egyikük magát a programot mutatja meg nyers valójában, míg másikuk nem mást, mint a DirectX 11 technológiát, összehasonlítva a 9-essel. A végeredmény egyszerűen csodálatos, csak legyen gépünk kiélvezni ezeket a pillanatokat. Szintén friss információ még, hogy a Codemasters brigádja a mai napon tisztázta azt a kérdést is, amelyen már nagyon régóta rágódtak a személyi számítógépes játékosok. Napvilágra hozták ugyanis azt, hogy a DIRT 2 PC-re írt verziója mikor szándékozik a boltok polcaira kerülni. Ez a nap december 4-e az Egyesült Királyságban, december 1-e Amerikában, és december 2-a az Európai Unióban.

A karácsonyfa alatt tehát már bőven ott lehet a játék, sőt, aki megteheti, az már a Mikuláscsomagba is belepakoltathatja. Ennek örömére nézzük meg a frissen beérkezett két látnivalót. Íme:

#tv#

#tv2#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 8 hónapja és 11 napja

Hát igen, nagyon sok különbség van a DX9 és a DX11 között. Gyönyörű szép lett a dirt eme része is, élvezettel játszottam rajta órákat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja