CES 2010: Az MSI piacra dobta Big Bang Fuzion alaplapját

2010. január 10.
1.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Consumer Electronic Show alkalmával az elsőrangú termékeiről ismert Micro Star International bejelentette, hogy piacra dobja a több hónapja bemutatott MSI Big Bang Fuzion típusjelzésű alaplapját.
 

Az újdonság az Intel P55-ös chipkészlet köré épül, tehát az LGA1156 tokozású központi feldolgozók fogadására van felkészítve, mint például az Intel Core i5 750, a Core i7 860 és a Core i7 870, amik mellé természetesen már dupla csatornás DDR3 rendszermemória támogatás is társul.

Az MSI Big Bang Fuzion a grafikus gyorsítók részére három darab 16X-os PCI Express foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás grafikus konfiguráció is. Az új alaplap különlegessége, hogy fel van szerelve a LucidLogix Hydra 200-as chipjével is, aminek köszönhetően az előbb említett portokba akár különböző gyártmányú és modellű gyorsítókártyák is kerülhetnek, vagyis a felhasználó egyetlen konfiguráción belül használhat akár egy nVidia GeForce GTX 260-as és egy ATI Radeon HD 4870-es videokártyát is. A további bővítőkártyáknak két darab 1X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2300MHz-es frekvencián is.

A különféle meghajtóknak egy PATA és nem kevesebb, mint tíz darab SATA II port kínál csatlakozási lehetőséget. Az új alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik az integrált dupla Gigabit Ethernet vezérlő és a külön kártyaként mellékelt 7.1-es QuantumWave hangkártya sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy 1394 FireWire, nyolc USB 2.0, két eSATA/USB 2.0, két RJ-45 LAN, valamint egy D-LED2 panel csatlakozó. Az új MSI Big Bang Fuzion a gyártó elmondása szerint január közepétől lesz elérhető 390$-os áron
3 hozzászólás

richie8

8 éve, 20 napja

Ez már bigbang a javából, várható minőség az MSI-től. Az ára elég borsos, de cserébe minden igényt kielégítő lapot kaphatunk.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hori a (hun)

11 éve, 11 hónapja és 20 napja

Na ez aztán oda..sz. Nagyon ott van ez::::::::::DDDDDD

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
CES 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja