BioShock 2: Bejelentve a Minervas Den DLC

2010. augusztus 06.
1.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games csapata úgy tűnik nagyon belejött a BioShock 2 letölthető tartalmak gyártásába, hiszen a cég a tegnapi napon bejelentette a játék soron következő DLC csomagját, ami idén őszre készül csak el, tartalmát tekintve pedig újfent az egyszemélyes játékmódot kívánja bővíteni néhány igazi érdekességgel, köztük például egy vadonatúj kis történettel, amit egy szintén új karakterrel göngyölíthetünk fel.

Az új és egyelőre ismeretlen jövevény oldalán Brigid Tenenbaummal alkotunk majd egy csapatot, a cél pedig, hogy Rapture egy rejtélyes pontján leleplezzünk egy diktátort.

A Minerva's Den DLC a 2K elnöke, avagy Christoph Hartmann szerint egy igazán tartalmas kis csomag lesz, amely még több sztorit és még több játékmenetet kínál számunkra Rapture világában. A letölthető bővítmény - Christoph elmondása alapján - egy olyan kis sztorival lesz felszerelkezve, ami méltó lezárása lehet a BioShock 2 történetének. A kiegészítés ezeken felül új fegyvereket, plazmidokat és egy eddig soha nem látott Big Daddy-t ad majd az alapokhoz. A Minerva's Den DLC idén ősszel kerülhet a PlayStation Network, az Xbox Live Marketplace és a Games for Windows Live Marketplace kínálatába, pontosabb datálásunk egyelőre nincs.
BioShock 2 letölthető tartalmak gyártásába, hiszen a cég a tegnapi napon bejelentette a játék soron következő DLC csomagját, ami idén őszre készül csak el, tartalmát tekintve pedig újfent az egyszemélyes játékmódot kívánja bővíteni néhány igazi érdekességgel, köztük például egy vadonatúj kis történettel, amit egy szintén új karakterrel göngyölíthetünk fel.'>
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja