A Microsoft megerősítette a Natal októberi megjelenését

2010. május 11.
1.7411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mozgásérzékelős technológiák egyes elemzők szerint amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan fognak elbukni a fejlődés útvesztőiben, azonban nagyon sokan úgy gondolják, hogy egy új fejezetet nyitnak majd a videojátékok világában.

Történjen bárhogyan is, annyi szent, hogy a Sony és a Microsoft mindent megtesz azért, hogy lemossa egymást a színről, illetve, hogy minél pontosabb, jobban működő szerkezetet kreáljanak masináikhoz. Az Xbox 360-hoz készülő Natalról már rengeteg rémhírt hallhattunk a múltban, pontatlansága, kezelhetetlensége okán, ám a Microsoft így is úgy tűnik, hogy októberre már a boltokba tudja küldeni a terméket.

Minderről a cég marketing menedzsere, a szép angolos névvel rendelkező Syed Bilal Tariq rántotta le a leplet, aki Szaúd-Arábiában, a Saudi TV-ben - és ez most nem vicc - rántotta le a leplet arról a nem elhanyagolható információról, miszerint a cég a fentebb említett őszi hónapban világszerte a boltokba küldi az Xbox 360 konzolhoz készülő Natal készüléket. A bejelentés egybecseng Jonathan Ross korábbi nyilatkozataival, aki szintén ezt a hónapot jelölte meg a szerkezet érkezésére, de néhány nívós külföldi webáruház is az októbert tartja a legvalószínűbbnek a Natal befutására. Bilal Tariq természetesen nem mondhatott el mást ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy az E3 után majd bővebb információk érkeznek.

1 hozzászólás

DNS

15 éve, 1 hónapja és 3 napja

Elég fura, az arabok részéről általában másféle bejelentéseket szoktunk meg a nyugati világbanröhögő smiley

Hmm...
Ha ideírom, hogy Al-Kaida, vajon a nyakunkra jön a CIA?kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja