A Galaxy bejelentette új GTX 470 GC Version videokártyáját

2010. május 08.
1.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Galaxy Microsystems a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az nVidia legújabb GeForce GTX 470-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Galaxy GeForce GTX 470 GC Version típusjelzéssel fog felbukkanni. A gyorsító egy egyedi fejlesztésű nyomtatott áramkörre épül, ami 12,7 milliméterrel rövidebb, mint a referencia változaté.

A hűtésről egy a gyártó által tervezett, dupla kártyahelyet elfoglaló hűtőrendszer gondoskodik. A Galaxy GeForce GTX 470 GC Version 40nm-es grafikus feldolgozója 448 darab CUDA maggal és 56 darab textúrázó egységgel van felvértezve, az 1280MB GDDR5 videomemóriát pedig egy 320bit-es interfészen keresztül érheti el. A videokártya már gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedhet, ugyanis a GPU sebességét 607MHz-ről 625MHz-re, a shader egységekét pedig 1215MHz-ről 1250MHz-re hangolták át, a memóriarendszer viszont továbbra is az előírt 837MHz-es frekvencián üzemel (3348MHz-es effektív teljesítmény). A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított két darab DVI-D és egy HDMI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget, a többkártyás grafikus konfiguráció kiépítését pedig a nyomtatott áramkör nVidia SLI csatolófelülete teszi lehetővé.

A gyorsítókártya már rendelkezik teljes körű DirectX 11 támogatással, de a felszereltségéből természetesen nem hiányzik az nVidia már jól megszokott PhysX, CUDA, PureVideo HD, valamint a legújabb fejlesztésű 3D Vision Surround technológiája sem. Az új Galaxy GeForce GTX 470 GC Version várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


A Galaxy bejelentette új GTX 470 GC Version videokártyáját - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hú de gyönyörű, nem vártam volna ilyen minőséget a galaxy-tól, de ez... meglepett smiley Első ránézésre egy birodalmis űrhajónak tűnt, eszméletlen milyen jól néz ki mosolygó smiley Meg a specjei is nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja