A Gearbox megerősítette: továbbra is készül egy autentikus Brothers in Arms-játék

2015. július 17.
1.6441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem kell letenniük a rajongóknak arról, hogy a jövőben még folytathassák a Gearbox nagyszerű Brothers in Arms-sorozatát, Randy Pitchford ugyanis a Develop Brighton 2015 eseményen megerősítette, hogy készülődik a háttérben egy autentikus játék a franchise alapján.

A Gearbox vezére szerint ugyanakkor a munkálatok korántsem úgy haladnak, ahogyan korábban tervezték, így kis túlzással évek óta már stagnál a projekt fejlesztése, ami elsődlegesen a pénz, az erőforrás és az energia hiánya miatt nem készülhetett még el, de híján vannak a jó partnereknek is.

Pitchford nem mert jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy meddig kell várniuk a rajongóknak egy új Brothers in Arms-játék megjelenésére, ellenben abban mindenki biztos lehet, hogy a korábban bejelentett Furious 4 nem jelenhet meg abban a formájában, ahogyan korábban reklámozták. Ez utóbbi mindenképpen jó hír...
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja

Ha évekig csak stagnált, akkor az kb. már most elavult, pedig még el sem készült. Vagy nem lesz belőle semmi, vagy elölről kezdik az egészet.

válasz erre

Santonio

3 éve, 11 hónapja

Valószínűleg teljesen nulláról írnak majd újra valamit...

válasz erre

supermanvsbatman

3 éve, 11 hónapja

majd egyszer elkészül

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaszattila profilja