A Gearbox megerősítette: továbbra is készül egy autentikus Brothers in Arms-játék

2015. július 17.
1.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem kell letenniük a rajongóknak arról, hogy a jövőben még folytathassák a Gearbox nagyszerű Brothers in Arms-sorozatát, Randy Pitchford ugyanis a Develop Brighton 2015 eseményen megerősítette, hogy készülődik a háttérben egy autentikus játék a franchise alapján.

A Gearbox vezére szerint ugyanakkor a munkálatok korántsem úgy haladnak, ahogyan korábban tervezték, így kis túlzással évek óta már stagnál a projekt fejlesztése, ami elsődlegesen a pénz, az erőforrás és az energia hiánya miatt nem készülhetett még el, de híján vannak a jó partnereknek is.

Pitchford nem mert jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy meddig kell várniuk a rajongóknak egy új Brothers in Arms-játék megjelenésére, ellenben abban mindenki biztos lehet, hogy a korábban bejelentett Furious 4 nem jelenhet meg abban a formájában, ahogyan korábban reklámozták. Ez utóbbi mindenképpen jó hír...
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ha évekig csak stagnált, akkor az kb. már most elavult, pedig még el sem készült. Vagy nem lesz belőle semmi, vagy elölről kezdik az egészet.

válasz erre

Santonio

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Valószínűleg teljesen nulláról írnak majd újra valamit...

válasz erre

supermanvsbatman

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

majd egyszer elkészül

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaSándorkolbász profiljadarkomen profiljaiPet profiljaMarduk profilja