A Sonic Team egykori vezére sincs lenyűgözve a Sonic mozifilm első képei láttán

2019. március 06.
5.8231
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kendőzetlenül közölte véleményét Yuji Naka, a Sonic Team csapatának egykori vezére azokkal a képekkel kapcsolatban, melyek a minap szivárogtak ki az érkező Sonic mozifilmhez kapcsolódóan.

Yuji meg van győződve róla, hogy a szivárgás nem véletlen volt, hanem szorosan kapcsolódik a film marketingstratégiájához, csak éppen nem úgy sült el, ahogyan azt az alkotók szerették volna, és úgy látja, hogy a rengeteg negatív reakció a teljes Sonic IP-re is rossz hatással lehet, ami egyáltalán nem jó dolog.

Mint hozzátette: ugyan megvan az esélye annak, hogy ezeket a képeket csak rajongók készítették, és totális hamisítványok, de akárhogyan is, az egykori vezér legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy a szélvész kék sündisznó nem kapott kesztyűket, mert szerinte egyenesen sokkoló, hogy Sonic kezei hófehérek.Érdekesség, hogy néhányan vették a fáradtságot, és átdolgozták a hihetetlenül béna filmes karaktert, és például ez a videojátékokhoz lényegesebben kapcsolódó dizájn sokkal jobban tetszett a rajongóknak is.


3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát most mit ne mondjak... tényleg elég creepy!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nincs vele egyedül. Iszonyat **** eddig.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

A szőrös nagy test a legdurvább,olyan az egész mintha egy kocsmából lépett volna elő!

Kitudja,lehet a film elején visszavonultan éli alkoholista életét,majd mikor rendbe rakja magát,majd visszanyeri eredeti kinézetét is!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaMarduk profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljakylx profiljaNeurotic profiljaTed_tris profiljagery1113 profiljahavrillal profilja