A LawBreakers bukdácsolása után bezárja kapuit a Boss Key Productions

2018. május 15.
3.4961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztően töketlen csapatot sikerült összehoznia maga köré Cliff Bleszinskinek, a Gears of War-sorozat legendás alkotójának, aki talán jobban járt volna, ha megül a hátsóján, lévén a LawBreakers című alkotással nem sikerült öregbítenie hírnevét.

Sőt mi több, így még akkor enyhén is fogalmaztunk, hiszen a játék bár szuper alapötletre épült, a készítők mégsem tudták sikerre vinni, nem özönlöttek hozzá a tartalmak, és miután áprilisban a Boss Key Productions is elismerte, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, inkább leállítják a munkálatokat.

Ekkor már érezhető volt a baj, azonban tovább tetézték azzal, hogy alig pár hét alatt összedobtak egy jóindulattal is csak középszerűnek nevezhető battle royale játékot Radical Heights címmel, amivel konkrétan aláírták a halálos ítéletüket, aminek kihirdetésére egészen mostanáig várt Bleszinski, aki a Twitteren jelentette be, hogy a Boss Key Productions bezárja kapuit.

Cliff elmondta, hogy akárcsak a Gears of War-sorozat után, most is visszavonul egy kicsit, hogy átértékelje a történteket, maximálisan a családjára szeretne fókuszálni a jövőben, és bízik benne, hogy egy napon még visszatérhet a játékiparba. Remélhetőleg több kreativitással...


5 hozzászólás

Neurotic

2 éve, 6 hónapja és 19 napja

Na akkor itt is leírom azt amit már számtalanszor leírtam. A LawBreakers egy jó játék! Ezt igazolják a steam értékelések is, mert a negatív értékelések nagy része azt nehezményezi, hogy nem játszik vele kb senki. Egyszerűen egy rétegjáték ami rosszul lett pozicionálva a piacon, és sajnos ahelyett, hogy f2p modellben került volna ki ahogy azt eredetileg tervezték ahelyett fizetős lett. Szerintem a fejlesztők egy jó játékot raktak össze, a béta után javítottak egy csomó dolgot is, és megjelenés után is dolgoztak. De nem találta meg a játék a piacát így bukta lett.

Az a zseniális ötlet meg nem tudom kinek pattant ki a fejéből, hogy majd a megoldás egy sebtében összedobott battle royale játék lesz ami majd kihúzza őket a ****ból, de a Radical Heights-et ilyen állapotba kirakni és csodát remélni tőle jó nagy baromság volt. Nem is értem.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ez a stúdió is tiszavirág életű volt.
Ez van ha nem hallgatnak a negatív értékelésekre.

válasz erre

zender

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kár hogy csak ennyi eszük volt, ígéretes csapat volt pedig.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

Már az első visszajelzések is negatívak voltak, mégis ****tak bele. Meg is lett az eredménye.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ezért érdemes volt stúdiót alapítani.

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profilja