A Gotham Knights készítői elhatárolódtak az azonos című sorozattól

2022. június 06.
33.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az idei év egyik nagy megjelenése a Batman szövetségeseit középpontba állító kooperatív akciójáték, a Gotham Knights, amiről folyamatosan érkeznek a hírek, legutóbb egy hosszabb gameplayt is kaptunk, sőt még egy azonos című DC sorozat is készül, azonban ennek semmi köze nem lesz a játékhoz.
Advertisement

Ezt a tényt a fejlesztőcsapat erősítette meg Twitter profilján keresztül, egész pontosan úgy fogalmazva, hogy a sorozatnak semmi köze nem lesz a játékhoz, az azonos címet leszámítva. Talán nem meglepő egy ilyen hirtelen nyilatkozat, mert bár hiába mondták el ugyanezt korábban, de a sorozatnak nemrég jött ki az első ízelítője.

Igaz, a rajongók finoman szólva sem kedvelték a trailert, sokan kritizálták a széria enyhén korai, 2000-es éveket idéző hangulatát. A játékot sem kell félteni, ugyanis az utolsó hosszabb játékmenet videó sem aratott osztatlan sikert, bár ezen a megjelenésig még javíthatnak.

Gotham Knights, amiről folyamatosan érkeznek a hírek, legutóbb egy hosszabb gameplayt is kaptunk, sőt még egy azonos című DC sorozat is készül, azonban ennek semmi köze nem lesz a játékhoz.'>
3 hozzászólás

muki

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Hát nem is csodálom. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Jó sok értelme van akkor. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Egyik sem valami hűha... röhögő smiley

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profilja