A Call of Duty: Black Ops - Cold War bétája volt a legsikeresebb a szériában

2020. október 23.
19.3851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Óriási figyelem övezte a Call of Duty: Black Ops - Cold Wart, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy elképesztően sikeres bétával indult útjának a program, mégpedig a franchise eddigi legnépszerűbbre sikerült bétájával.

A Call of Duty hivatalos közösségi médiáján jelentették be, hogy a hidegháborús epizód próbaköre olyan sikeres volt, mint korábban még egy Call of Duty bétája sem, azaz ezt töltötték le eddig a legjobban a sorozat keretein belül.

Az Activision nem osztotta meg, hogy pontosan mennyi letöltésről is van szó, úgyhogy a konkrét adatok tekintetében sötétben tapogatózunk. A bétát mi is kipróbáltuk, született is róla egy tesztünk - nem voltunk elhullva az idei felvonás multiplayer próbájától, ugyanakkor van egy-két izgalmas újítás, ami miatt őszinte lelkesedéssel tudjuk várni a játékot.

Call of Duty: Black Ops - Cold Wart, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy elképesztően sikeres bétával indult útjának a program, mégpedig a franchise eddigi legnépszerűbbre sikerült bétájával.'>
3 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

VaPe írta:
Szerintem ez volt a legszélesebb körben elérhető és azért.
Ugyanazokon a platformokon ment és crossplay is volt. A Modern Warfare már a Warzone előtt döntögette a rekordokat, aztán a Warzone még megdobta az egész COD-ot, de a COD Mobile is megy rendesen. Egyszerűen csak jól megy a COD most.... Nem rossz játék a Cold War, de semmi extra, majd kiderül mennyire fogta meg az embereket. Szerintem az Activision nem fog meglepődni, ha most nem lesz akkor bevétel, mint az MW-nél.

válasz erre

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Szerintem ez volt a legszélesebb körben elérhető és azért.

válasz erre

muki

3 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem gondoltam volna, az az igazság. Kíváncsi lennék egyébként az átlag gamerek visszajelzésére.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja