Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló

2009. szeptember 19.
71.8131
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Szeptember 19.-én a délelőtti órákban kilátogattunk a Need for Speed Shift nem csak a sajtó, hanem a nagyközönség előtt is tárt kapukkal nyitva álló launch partyjára. A még szeptember 20.-án is tartó kétnapos rendezvényen a kiállított Xbox360-akon Te is tesztelheted a legújabb aszfaltszaggató verdákat, kipróbálhatod, milyen egy szimulátor ülésében versenyezni a legújabb Need for Speed-el, csúcs verdákat láthatsz és ha jól nyomod a versenyen, még egy komoly driftelést is nyerhetsz. Stáb küldöttségünk képviseletében jómagam megállás nélkül tesztelgettem az új versenyszimulátort, Helme pedig közben csak kattintgatott, ahogy kell. Beszámoló az eseményről.

/>
Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 2. kép


A megnyitón több neves és kevésbé neves személyiség is megmutatatta magát és vezetési képességeit, szerencsére csak a szimulátorok volánjánál. Itt volt egyik legjobb arc olimpiai bajnokunk, Cseh Laci, a Sugarloaf-ból Tóth Szabolcs, idei szépségkirálynőnk, Serdült Orsi és az önmagát szemlátomást dívaként kezelő, de nekünk inkább a viccesnek tűnő viselkedésével nem gyenge mosolyt arcunkra csaló vörös hölgyemény, Orosz Barbara, akiről én mint tanulatlan, egyszerű kocka csak most tudtam meg, hogy műsorvezető a nagyszerű sorozatcsatornánál, a Cooltv-nél. Mea Culpa, nem vagyok járatos a B kategóriás csatornák világában. Mindenesetre megadta az alaphangulatot a hölgy, jót mosolyogtunk a Monroe-i pózolásokon.

Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 3. kép


A rendezvény az Electronic Arts-tól megszokott magas színvonalon pörgött, Szujó Zoltán igazán jól vezényelte le mind a szimulátor versenyeket, mind a látványos drift-bemutatókat. Több felálított sátorban zajlottak az események, jókora tömeget kellett befogadniuk, egészen sokan voltak kíváncsiak a Pólus parkolójában elkerített területen zajló eseményre. Láttunk a hatalmas füst mögött keményen pörgő motorral driftelő verdát, kidurranó BMW-gumit, kaptunk hajba, szembe, szájba, pólóra gumidarabokat dögivel és megcsodáltuk a kiálított Ferrarit, Aston Martint, Nissan Skyline-t, Chevy Camaro-t és a rengeteg Ford Mustangot.

Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 4. kép


A szervezők versenyt rendeztek, így aki a legjobban pörgött az új Need for Speedben, egy drift-taxizást nyerhetett. Ennek a lényege, hogy beülsz egy profi mellé egy agyontuningolt kocsiba, majd beindul a csikorgatás. Ha megúszod az ebéd kiadása nélkül, egészen addig pörgetik alattad a verdát, amíg a gumik végleg meg nem adják magukat. Cseh Lacit megnéztük egy ilyen drift-taxizásban (és utána), keményen bírta a srác, és ahogy nyilatkozta, nagyon élvezte. Nézni is durva volt, aki megnyer egy ilyen menetet, biztos hogy komoly élménnyel gazdagodik. Nem vártuk meg a verseny végét, így arról nem tudunk beszámolni, ki volt a szerencsés, és mit érzett az anyósülésen.

Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 5. kép


Nagyszerű időnk volt a rendezvény alatt, megvolt a jó hangulat és tényleg jó programok várták a kilátogatókat. Sőt várják még vasárnap is, hiszen a rendezvény két napos, így huszadika estig érdemes még kilátogatni a Pólus Center parkolójába - ha eddig nem tetted volna meg.

Need for Speed Shift tesztünk már készül, Yoyo jóvoltából hamarosan olvashatjátok itt a Game Channelen, milyen újdonságokkal találkozhattok a játékban.

Az eseményen készült összes kép letöltése (1080X719px, 157 db, 26mb):
http://www.gamechannel.hu/tarolo/nfs_shift_launch_party_dp.zip



Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 6. kép


Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 7. kép


Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 8. kép


Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 9. kép


Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 10. kép


Need for Speed Shift Launch Party - beszámoló - 11. kép

10 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nagyon jó volt, bár én csak délután értem ki. Orosz Barbi szerintem is kegyetlen durván tré.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 9 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

De király lehetett. Kár hogy nagyon messze van Bp...szomorú smiley

válasz erre

marco

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
Ki tudja hol lehet a need for speed shift-et??????nem demóba az lécci mondja az oldaltröhögő smileykacsintó smileyszomorú smileymosolygó smiley
Bármelyik webshopban. Ha meg illegálisan érdekel, akkor lódulj innen...

válasz erre

skyman

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

Kár h én nem tudok kilátogatni, állati lehetröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ki tudja hol lehet a need for speed shift-et??????nem demóba az lécci mondja az oldaltröhögő smileykacsintó smileyszomorú smileymosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ötös képre egy szavazat (a csajra!)! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hatos kép, bejövős!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Állítólag színésznő is.mosolygó smiley Na ja...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 12 napja

Orosz Barbi egy nagy gáz. Hihetetlen tehetségtelen és buta. A beszámoló viszont tök jó!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja